SocialPedia 13 pe 8 octombrie 2019

Aceasta editie SocialPedia aduce cu o ea si o mica schimbare. Astfel, in prima parte vom avea o prezentare a unui studiu de caz aplicat urmata, in a doua parte, de o dezbatere pe acelasi subiect.

Hai la SocialPedia 13, pe 8 octombrie 2019, la ora 18:30, la Restaurant Monarh, pentru o editie dedicata campaniilor cu influenceri si vedete! Impreuna vom raspunde la intrebari precum:

 • cum si cine alege influencerii dintr-o campanie
 • care sunt obiectivele unei astfel de campanii
 • ce contine un brief si un raport de final de campanie pe baza lui
 • pro si contra, ce sa faci si ce sa nu faci intr-o astfel de campanie

Aceasta editie SocialPedia aduce cu o ea si o mica schimbare. Astfel, in prima parte vom avea o prezentare a unui studiu de caz aplicat urmata, in a doua parte, de o dezbatere pe acelasi subiect. Astfel, veti avea parte de si mai multa informatie aplicata si speram ca veti afla mai multe secrete pe care sa le aplicati apoi.

SPEAKERI

Raspunsul la toate intrebarile voastre le aflam impreuna de la invitatii SocialPedia 13:

 • Andreea Balaban este creator de continut, vlogger si blogger de beauty & lifestyle. Ea a primit numeroase premii nationale la conferintele din domeniu, iar #teambalaban numara in prezent peste 350.000 de membri.
 • GRAURE este unul dintre cei mai creativi si cunoscuti artisti ai momentului. Picturile si desenele sale pe sneakersi au cucerit intreg mediul online. Pasiunea sa a fost transformata intr-un mix cu arta fotografica, ceea ce i-a permis construirea unui business de succes si conturarea unei prezente unice in online.
 • Adrian Saveanu este Brand Manager George si parte din echipa BCR inca din august 2014. Este adeptul invatarii zilnice si crede ca marketingul la un nivel inalt nu se poate invata in scoala. Ne va povesti despre campania de onboarding in George din vara care tocmai s-a incheiat.
 • Adrian POV este unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri tatici din România, cu o comunitate formata din peste 600k fani. Originar din Constanta, Adrian posteaza zilnic clipuri despre si cu viata lui alaturi de Ella si Eva. Obiectivul lui? Sa arate lumii viata unei familii moderne din tara noastra si sa inspire.
PROGRAM
 • 18:30 – 19:10 – bine ati venit
 • 19:10 – 20:00 – prezentare Adrian Saveanu
 • 20:00 – 20:30 – socializam, facem poze si ne bucuram de activarile brandurilor
 • 20:30 – 21:30 – dezbatere cu Andreea Balaban, Graure si Adrian POV

INSCRIERI

Ca de fiecare data, inscrierile sunt GRATUITE. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important sa fiti acolo, pentru socializare! Vrei sa vii alaturi de noi? Locurile sunt limitate, asa ca inscrie-te repede in formularul de AICI https://www.sabinacornovac.ro/hai-la-socialpedia-13-despre-campanii-cu-influenceri/

Participarea este gratuita si conditionata de completarea acestui formular! Vei primi confirmare pe mail cel tarziu luni, 7 octombrie 2019! Atentie: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs!

Sponsori: Samsung si George by BCR

Parteneri: Siviero Maria Romania, TuborgSound, 1664 Blanc, Granini Romania, Somersby, Eisberg – Iubesc salatele, Liliac , Bomboane BUCURIA – Magazin Exclusiv

Parteneri media: Sapte Seri, EuropaFM, IQads, SMARK si IQool

Locatie: Restaurant Monarh (Calea Plevnei nr 46-48, zona Eroilor, in spate la Opera Nationala)

Fotograf oficial: FotoWorld/ Videograf: Pricope Bogdan

Va multumim in avans pentru participarea alaturi de prieteni interesati de acest domeniu. Impreuna putem invata sa iubim frumos social media.