Someone-Maya Rose

Someone-Maya Rose este hitul verii pentru adolescenti. Copiii si adolescentii romani stiu cine e Maya Rose, fiindca a reusit cu ani intregi de eforturi sa ajunga cunoscuta atat in domeniul muzical, cat si in cel al modellingului. Dupa ce in 2019 a castigat doua titluri de Grand Prix in Bulgaria si in Georgia, a vizitat toate capitalele modei si a urcat pe scene faimoase din Londra, Paris, Milano, New York sau Moscova, Maria Flacau sau Maya Rose si-a consolidat numele ca model worldwide, alaturi de agentia It kids USA care o impresariaza.

Anul 2020 a venit insa cu realizari in domeniul muzical, surprize placute pe care Maya Rose le pregateste de ceva timp. Astfel, recent, Maya a lansat videoclipul “Someone”, o piesa fresh, de vara, cu ritm antrenant, pe versurile create de Sandel Balan. Lansata oficial la Neatza cu Razvan si Dani, piesa a reunit o echipa de oameni cunoscuti printre care: Richard Stan, Piticu, Leya D. , Madalina Cernat, Phelipe, Alexandru Truta, Olivia Terzea, Adina Popa, Mirela Constantin, care i-au stat alaturi si s-au asigurat ca piesa va deveni rapid un HIT pentru adolescenti.

Someone-Maya Rose este al 5-lea videoclip din portofoliu, ea incepand la 4 ani sa cante si sa danseze, iar ceea ce parea un moft de copil s-a transformat rapid intr-o pasiune pentru toata viata. Lumea artistica si scena, in toata splendoarea ei, ii aduc Mayei Rose fericire. Desi a muncit enorm pentru fiecare proiect in parte, Maya promite ca va depune toate eforturile necesare in continuare, astfel ca numele ei sa devina un brand, iar muzica ei sa influenteze o generatie.