Media

HomeMediaSora geamana a Angelinei Jolie este din Scotia
Sora geamana a Angelinei Jolie este din Scotia

Sora geamana a Angelinei Jolie este din Scotia

De foarte multe ori, exista asemanari izbitoare intre vedete si persoane obisnuite, care duc o viata absolut normala; ca le numim sosii sau oricum dorim noi, cele din urma, devin de cele mai multe ori populare, in urma acestor coincidente.

Este si cazul Angelinei Jolie, a carei „sora geamana”, traieste in Aberdeen – Scotia, duce o viata normala si lucreaza ca operation manager la Spencer Ogden Ltd. Numele ei este Chelsea Marr si din momentul in care a fost i-a fost „descoperita” asemanarea cu celebra Angelina Jolie, are peste 40000 de persoane care o urmaresc doar pe Instagram!

 Chelsea Marr a declarat ca si-a marit buzele si sanii cu ceva timp in urma si asta pentru ca si-a dorit sa arate mai bine si sa capete siguranta, si in niciun caz sa se asemene cu vedeta de la Hollywood. A avut de asemenea o operatie la nas si asta pentru ca si l-a lovit destul de rau, interventii chirurgicale de care mai are parte si in ziua de astazi.

Chelsea-Marr-02-Famost Chelsea-Marr-03-Famost Chelsea-Marr-04-Famost

Chelsea-Marr-05-Famost

Citeste si Fotografii de acum 20 de ani ale Angelinei Jolie scoase la licitatie!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»