Sosetele si pantofii la barbati. Combinatia Dintre Sosete si Pantofi Ne Da Batai de Cap. Cum Le Asortam?

Comparativ cu majoritatea femeilor, barbatii sunt mai neglijenti sau nepasatori in ceea ce priveste asortarea hainelor, pantofilor, accesoriilor. Una din marea problema a multor barbati este cum sa isi asorteze sosetele cu pantofii; multe discutii, pareri, controverse.
Daca nu esti sigur cum sa le asortezi, potriveste culoarea sosetelor cu cea a incaltamintei si esti salvat! Intr-o mare proportie, este o alegere buna si care nu te tradeaza.
Sosetele reprezinta tranzitia de la pantaloni la pantofi, astfel ca trecerea trebuie sa fie una armonioasa. Pentru ca acest lucru sa fie cat mai natural si curat, nuanta sosetelor trebuie sa corespunda pantalonului sau sa fie asemanatoare. Daca avem un costum negru, sosetele trebuie sa fie negre, daca avem un costum maro, trebuie sa avem sosete maro, gri la gri, samd.
Daca avem o tinuta casual, atunci putem sa fim mai creativi si nonconformisti. Putem ‘rupe’ costumatia cu ajutorul culorilor sau ne putem juca cu ele:
– combinam o camasa/tricou cu sosetele, pantalonii cu pantofii
– camasa cu pantofii, pantalonii cu sosetele

Cureaua reprezinta de asemenea un accesoriu cu un rol important in vestimentatia masculina, existenta acesteia ajutandu-ne de multe ori in acest duo care da batai de cap: pantofi – sosete. Daca avem sosete cu imprimeuri/dungi orizontale putem alege o combinatie la haine si/sau pantofi care sa cuprinda nuantele dominante ale acestora; de evitat astfel de sosete a fi purtate cu o tinuta office.

Iata mai jos cateva reguli pentru barbati in ceea ce priveste incaltamintea:
– Nu purtati sosete la sandale
– Pantofii trebuie sa fie mai inchisi la culoare comparativ cu imbracamintea
– Fara papuci sau espadrile la locul de munca
– Pantofii si cureaua trebuie sa se potriveasca
– Evitati sandalele daca aveti picioarele groase
– Pantofii sunt o investitie costitisitoare in comparatie cu un pantalon sau camasa, dar merita. Cate perechi de incaltaminte aveti si cate camasi, tricouri sau pantaloni detineti?
– Asigurati-va ca stiti cum sa ingrijiti fiecare pereche de incaltaminte pe care o aveti!
– De ce sunt pantofii importanti? Pentru ca e unul din primele aspecte analizate de o persoana de sex feminin
– Incearca sa fii in tendinte si in privinta pantofilor!