Spatiul si modalitati practice de amenajare

Transforma-ti spatiul intr-un sanctuar in care sa-ti gasesti linistea si confortul, intr-un mod practic si fara a cheltui o avere!

Transforma-ti spatiul intr-un sanctuar in care sa-ti gasesti linistea si confortul, intr-un mod practic si fara a cheltui o avere!

Textura

Covoare tesute, tricotate, perne de plus … stratificand o varietate de texturi, sunt imbunatatite dimensiunea si confortul. Cand te dai jos din pat si calci pe un covoras moale si simti ca te afunzi in el, sentimentul de linistire urmeaza relaxarii si confortului.

Spatiul deschis

Oglinzile in camera reflecta lumina, facand camerele mai luminoase si aerisite, si dand impresia de mai mult spatiu. O oglinda rotunda care atarna deasupra capului ofera stil si o adancime spatiului, mai ales cand camera este micuta. Este recomandabil ca pozitionarea oglinzii/ oglinzilor in camera sa fie facuta astfel incat sa reflecte un alt element decorativ, o fereastra fiind ideala pentru cele mentionate anterior.

Spatiul si culoarea

Cand iti doresti o modificare a spatiului sau sa modernizezi mobilierul, cea mai ieftina varianta sta in var si vopsea! Poti da camerei un aspect nou, proaspat si il poti completa cu piesele de mobilier din camera sau cu elemente ca paturi, perne, pana la ramele unor tablouri, vase, veioze.

Joaca-te cu modelele!

Un model luminos, in mod special cel mai mare din camera, atrage atentia asupra sa, ca si cum totul graviteaza in jurul sau. Iar cand vrei sa amesteci imprimeurile, lasa doar unul sa fie in centrul atentiei, iar celelalte sa il completeze. Daca de exemplu ai imprimeuri florale in centrul atentiei, lasa formele geometrice in jur, iar in privinta culorilor, poti repeta doua culori pentru armonizare.