Spectacolul “De mana cu tine” revine la Teatrul de Papusi „Gulliver”

Media

Spectacolul “De mana cu tine” revine la Teatrul de Papusi „Gulliver”

Un bun start in viata este dat de o dezvoltare psiho-emotionala echilibrata a celui mic, care sa asigure un parcurs pozitiv in anii ce vor urma.
125

De mana cu tine, un spectacol inedit unde imaginatia si copilaria se prind de mana pentru o experienta plina de farmec si culoare, se va juca in aceasta duminica la Teatrul de Papusi „Gulliver”, de la ora 10:30. Un spectacol aparte, ce se adreseaza copiilor cu varste foarte mici, „De mana cu tine” este prima productie a Teatrului „Gulliver” ce face parte din programul Educatia timpurie – pentru copii intre 0-3 ani. Astfel, acest spectacol reprezinta primul pas al copilului in lumea teatrului, unde, inainte de a intelege, va simti experienta directa a muzicii, dansului, picturii – arte ce ii cultiva si formeaza sensibilitatea, gustul, interesul pentru frumos.

Un bun start in viata este dat de o dezvoltare psiho-emotionala echilibrata a celui mic, care sa asigure un parcurs pozitiv in anii ce vor urma. Pentru ca lumea sa fie frumoasa, este nevoie sa fie vazuta frumoasa de acum, din primii ani ai vietii. Acest demers poate fi realizat in mod natural si armonios prin intermediul teatrului, iar spectacolul “De mana cu tine” stimuleaza capacitatea si interesul copilului mic de a descoperi, de a se implica si a invata prin interactiune nemijlocita. Astfel, la finalul reprezentatiei, copiii vor fi incurajati sa paseasca pe covorul de scena, unde vor interactiona cu actorii si decorul, cu luminile si labirintul magic alcatuit din perdele fluide.

Regia artistica a acestui spectacol nonverbal si intregul concept al instalatiei care constituie decorul spectacolului poarta semnatura Danielei Andrei, iar realizarea acestuia a fost posibila datorita arhitectului Adrian Adam. Scenariul, special gandit pentru copiii de 0-3 ani, ii apartine lui Carmen Palcu Adam, una dintre cele mai indragite actrite ale Teatrului „Ion Creanga” din Bucuresti, si promite sa aduca in fata micilor spectatori o poveste care surprinde prin candoarea sa. Muzica originala, compusa de Radu Mihalache, confera o nuanta suava intregului spectacol ce prinde viata cu ajutorul actorilor Ramona Pauc/Valeria Taban si Andrei Dombrovschi/Ionut Tudorache, a caror miscare scenica a fost atent lucrata sub indrumarea tinerei coregrafe Andra Burca.

Spectacolul se joaca la sala Studio a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, un spatiu mai restrans si intim, in care copiii sa poata vedea indeaproape toate intamplarile care compun povestea. Pentru accesul in sala, este nevoie ca acestia sa se descalte si sa stea asezati pe mai multe pernute, cat mai aproape de scena. Pentru un copil, umbra este un monstru si de oriunde pot iesi creaturi ingrozitoare. Imaginatia se serveste de frica si frica de imaginatie, dar ”De mana cu tine” nu ma mai tem si aflu frumusetea lumii, intr-un spectacol instalatie – o experienta senzoriala unica si fascinanta pentru copii intre 0 si 3 ani.

Biletele se pot achizitiona online, de pe http://bilete.teatrul-gulliver.ro, inclusiv cu tichete culturale, si de la sediul teatrului, in ziua spectacolului. Pretul biletelor este de 12 lei/copil si 15 lei/adult.

Comments are off this post!