Sprancene naturale

Frumusete

Sprancene naturale

419

Daca nu esti adepta procedurilor pentru a avea sprancene frumoase (micropigmentare) si naturale sau esti in criza de timp, iata ce ar trebui sa stii sa faci!


Daca ai sprancene arcuite inalte

Trebuie urmata linia exterioara si din fericire, ai o mare libertate de exprimare in cazul acestor sprancene. Incearca sa le definesti forma in partea superioara si inferioara cu ajutorul unei nuante care se potriveste sprancenelor, regula valabila tuturor formelor. Perie pigmentul pe la mijloc cu ajutorul unei perii spoolie – asemanatoare cu cea a rimelului care se regaseste la majoritatea produselor destinate sprancenelor.
Majoritatea celor ce prezinta tehnici de machiaj de pe Youtube, recomanda folosirea anticearcanului sub si deasupra sprancenelor, dar, in schimb, daca adaugi highlighter de la colturile ochilor pana la baza sprancenelor, vei fi avea ochii mult mai luminosi. Aplicarea stralucirii in zona arcadei unde se afla sprancenele, atrage multa lumina si iti face sprancenele sa para foarte subtiri.

Daca ai sprancene drepte

Specialistii recomanda in acest caz, sa arcuiesti subtil sprancenele si poti face acest lucru doar schitand cu 1-2 cm deasupra varfului sprancenelor, cu ajutorul unei perii de sprancene unghiulare si a unei pudre speciale pentru sprancene, cu un efect foarte usor.
Apoi, trebuiesc accentuate capetele sprancenelor, iar daca chiar le ai drepte, alungirea lor iti ofera mai multa feminitate. Pentru a gasi locul exact unde trebuie sa ti se “termine” spranceana, tine manerul periei la marginea narii la un unghi de 45 de grade pentru a se extinde pana la marginea exterioara a ochiului, apoi marcheaza punctul cu un varf de pudra. Deseneaza apoi o linie de la baza sprancenei pana la punct si apoi o alta, din partea de sus a sprancenei pana la punct, umpland apoi spatiul cu pulbere.

Sprancene in form de S

In acest caz, trebuie creata simetrie. Chiar si in afara formei naturale a sprancenei, exista o inclinare usoara in varf, chiar deasupra colturilor interioare al ochilor. Deseneaza o linie cu creionul din varful sprancenei langa nas spre varful sprancenelor, pentru a crea o zona simetrica; creionul trebuie sa aiba un varf foarte fin. Pentru a termina, trebuie amestecat cu ajutorul unei perii spoolie pentru a imprastia pigmentul pastrand structura intacta.
Intinde firele de par care “incep” acolo unde se arcuieste spranceana folosind un gel incolor, la fel ca firele de par de la capatul sprancenelor de langa zona nasului, apoi netezeste in jos. Schimbarile in directia parului sunt evidente la acest tip de spranceana, tocmai de aceea, cel mai probabil vrei totul uniform.

Usor arcuite

Sprancenele trebuiesc umplute pe toata lungimea lor prin intermediul unui buretel de la pudriera pentru ochi; folosirea pudrei de sprancene este necesara pentru a colora uniform, nu ai nevoie de culori diferite. Scopul aici, este sa reusesti sa dai o forma compacta si densa.
In cazul in care sprancenele sunt rare, lucru obisnuit de altfel in cazul acestor forme, mergi pe geluri colorate, ele avand rolul de a da o forma plina acestora. Strange apoi codita sprancenei cu degetul mare si cel aratator, pentru o forma finala eleganta.

Sprancene rotunde

Arcuirea acestor sprancene nu este la mijloc, de aceea, pentru a da un aspect de plinatate, lasa cateva fire intacte de-a lungul marginii de jos a sprancenei. Poti extinde usor aspectul pentru ca sprancenele sa para mai drepte, doar ca nu trebuie sa treaca de tample.
Daca ai folosi creionul in aceasta situatie, ar parea dur, asa ca, ar fi indicat sa umpli sprancenele cu pudra si sa folosesti creionul pentru dimensiune.

Comments are off this post!