Spring Yoga Festival-editia a II a

Media

Spring Yoga Festival-editia a II a

66

In perioada 10-11 martie 2018 va avea loc cea de-a doua editie a Spring Yoga Festival, eveniment ce sarbatoreste primavara si noile inceputuri printr-un program de doua zile de clase si conferinte de yoga si terapii complementare ghidate de instructori/terapeuti atat din tara, cat si din strainatate. Misiunea festivalului este sa aduca impreuna oameni frumosi cu aceeasi dorinta de a renaste, de a se redescoperi cu fiecare respiratie si si cu fiecare miscare armonioasa a corpului.

Spring Yoga Festival se desfasoara sub forma unui program de clase si conferinte de yoga si terapii complementare ce ajuta la armonizarea mintii si corpului. Reenergizare, remodelare a corpului, postura corecta, reafirmare a puterii interioare, relaxare completa sunt doar cateva dintre efectele si starile de care se vor bucura participantii pe parcursul evenimentului. Festivalul va avea loc la Palatul Universul Bucuresti (strada Actor Ion Brezoianu, nr. 23-25, langa parcul Cismigiu) in weekend-ul 10-11 martie 2018.
Spring Yoga Festival se adreseaza atat incepatorilor care au posibilitatea de a experimenta stiluri diferite de yoga pentru a vedea ce li se potriveste mai bine, cat si celor care practica deja yoga, oferindu-le ocazia de a-si imbunatati si imbogati practica si cunostintele prin marea diversitate de clase, ateliere, cursuri si seminarii, toate in acelasi loc. Pe langa clasele de yoga, participantii se vor bucura de prezentari de terapii complementare pentru dezvoltare armonioasa, prezentari de produse naturale benefice sanatatii si de multe alte surprize.
Pe parcursul celor doua zile de festival, participantii vor fi indrumati de Mireia Gomez Fernandez – Yoga Connections (Barcelona, Spania) si Oana Stefanescu – Serein’Art (Nice, Franta). Li se alatura instructori de cunoscuti din Romania precum: Corina Doka & Crista Ionescu, Carlos L’abbate, Dora Dinu, Dana Nedelcu, Michelle Dumitriu, Maria Cristina Antonescu, Corina Vilcu, Monica Tudora, Valentin Poleanu, Anca Amariei, Dana Mirza, Simona Cosma, Didi Ananada Devapriya, Tudor Cornel Iosub, Violeta Buda, Marius Constantinescu, Lidia Pasztor, Teodor Sebastian, Violeta Ciobotaru, Irina Smaranda, My Tao, Vasile Scarpet, Eliza Maria, Dana & Corina, Zen Corner, Armonita, Ileana Vladut, Elena Stefan, Loredana Caradimu, Kirtan – Cantecul Inimii cu Dana Nedelcu & Mandela Gajol.
In cadrul festivalului  Spring Yoga Festival va avea loc si un mic targ cu produse naturale-bio. La editia 2018, se alatura festivalului Solaris, Mama Pan , Studioul Universul , Bodhi Studio, MikaZen, Maya Graphic, Palatul Universul, Coffe Up, 100remediinaturale, Gabriela Dobre Art, Bursucul Alchimist, Yoga Online. Parteneri media la aceasta editie sunt: Metropotam, Zambet si Sanatate, Aqui Ahora, Irina Minca Beauty Blog, Cotofana Urbana si Evenimente Spirituale.
Accesul participantilor la festival se face prin achizitionarea de abonamente, fiind disponibile doua tipuri: Full festival pass la pretul de 289 lei si 3 Class la pretul de 135 lei. Pe durata campaniei de promovare a festivalului vor exista oferte speciale de Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 martie.
Organizatorul evenimentului este Michelle Dumitru, instructor de yoga certificat international de catre Yoga Alliance USA (RYT 200 & 95 RCYT), instructor yoga pentru copii, adolescenti, copii cu dizabilitati, adulti si familie este pasionata de pictura, arta fotografica, Yoga, Ayurveda si Dezvoltare Personala. Michelle este fondatoarea conceputului MikaZen “Yoga pentru tine si familia ta“ (www.mikazen.ro).

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.
Monica David
Communication Officer
Rmonica.david@gmail.com
https://www.facebook.com/springyogafestivalromania/
http://www.mikazen.com/spring-yoga-festival/

Info: comunicat de presa  Spring Yoga Festival

Comments are off this post!