Stilul clasic – Little Black Dress

Blog splendida

Stilul clasic – Little Black Dress

74

Stilul clasic este unul dintre cele mai elegante stiluri vestimentare, ce se caracterizeaza prin rafinament si feminitate.

Stilul clasic este si va ramane cel mai apreciat stil in timp, pentru faptul ca intruneste toate conditiile de a fi: eleganta, simpla si sofisticata în acelasi timp.
Simplitatea este cheia elegantei. Coco Chanel a spus: „Moda se schimba, stilul ramane”. Ea a pus mereu pret pe crearea unui stil personal, care rezista in timp, indiferent de trendurile de moment.

stilul-clasic-little-black-dress

Little Black Dress sau micuta rochie neagra, a introdus-o in anii ’20 si a devenit un simbol al femeii elegante. Stilul si feminitatea pe care ea o emana, nu va iesi insa niciodata din moda.
Este cel mai versatil obiect vestimenatar, in plus, se potriveste la orice si te salveaza in multe situatii.
Fie ca mergi la birou, la un pranz cu prietenii, la un cocktail, o intalnire, o cina romantica sau chiar la un eveniment de gala, ea poate fi transformata astfel incat, sa se plieze pe orice cod vestimentar.
In plus, negrul redefineste silueta, confera eleganta si… stil.
Cu o rochie neagra poti fi eleganta, simpla si sofisticata în acelasi timp, totul tine de accesorizare: coliere din perle, brose, manusi din dantela, toate sunt binevenite atunci cand abordezi un astfel de look.

Palaria – un alt accesoriu cheie, care influenteaza in mod definitoriu tinuta si care te face diferita si remarcata in multime. In plus, impresionesza prin feminitate, rafinament si eleganta desavarsita.

Sa nu uitam insa de atitudine!
Atitudinea conteaza foarte mult atunci cand vine vorba de o astfel de tinuta, pentru ca fie o pui mai mult in valoare, fie nu.
Fii sigura pe tine, pentru ca de cele mai multe ori moda este despre atitudine si eleganta care pot fi o expresie a individualitatii!

Fotograf : Alina Stancioiu
Locatie : Ceainaria Annette
Palarie : Dorina Morna
Geanta : Mamisi
Model : Laura Veronica Sima
www.laurafashionblog.wordpress.com

Comments are off this post!