Frumusete

HomeFrumuseteO Piesa Cheie in 2014 pentru Barbati – Stilul Pompadour
O Piesa Cheie in 2014 pentru Barbati – Stilul Pompadour

O Piesa Cheie in 2014 pentru Barbati – Stilul Pompadour

Pompadour este o coafura clasica si isi are originile in secolul al XV-lea; numele vine de la Madame de Pompadour – amanta regelui Ludovic al XV-lea. Acest stil – adoptat de majoritatea femeilor in secolul al XVIII-lea, a dominat coafurile doamnelor pana in primul razboi mondial.
Cel care a readus acest stil in trend a fost … Elvis Presley. Ulterior, stilul pompadour a capatat diverse forme, fiind intr-o continua transformare pana in perioada actuala. Ca stil, este unul foarte flexibil si adapatabil diverselor tipuri de par si de fata, dar si potrivit multor varste. Pompadour este o tunsoare cheie a anului 2014 pentru barbati, stil pe care iI puteti adapta necesitatilor voastre. El trebuie sa va completeze personalitatea si sa fie potrivit stilului de viata si profesiei.
Daca doriti un aspect clasic al stilului pompadour, partile laterale si partea din spate trebuie sa fie tunsa, dar nu foarte scurt. Aceasta parte scoate in evidenta si parul ridicat, dar si avantajeaza foarte mult pe barbatii care poarta barba si le subliniaza aspectul masculin. Un par mai mare in partile laterale, avantajeaza mai multe tipuri de fata, in special cele lungi care au nevoie de un echilibru in zona mediana. Pentru un aspect atemporal pompadour, evitati sa taiati parul in zona superioara, pe linia unde se curbeaza forma capului.
Abordarea aspectului modern al stilului pompadour, se face prin taierea parului foarte scurt in partile laterale si in spate. Lungimea parului trebuie sa fie mai mare pe linia unde se curbeaza forma capului. Pentru o fata ingusta, este indicat parul mai mare in partile laterale, iar partea de sus trebuie sa fie mai aproape de frunte! Daca forma capului este rotunda, partea de sus trebuie ridicata, iar in partile laterale trebuie sa fie tuns cat mai scurt.
Justin Timberlake a adoptat acest stil in 2013, fotografiile cu aceasta tunsoare foarte reusita a artistului facand ravagii printre admiratorii sai si nu numai; David Beckam de asemenea a “cochetat” cu stilul pompadour.
Daca vrei sa te aliniezi stilului pompadour, tine cont de forma fetei, vezi daca esti avantajat de un aspect mai clasic sau modern si de ce nu, consulta-te cu frizerul/stilistul tau!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»