Tendinte&Stil

Streetwise

In Streetwise, o noua tendinta este evidentiata de Franklin Till in VIEWPOINT COLOUR – 04, identitatea, stilul de strada si moda de lux, intersectandu-se pentru a crea o estetica amalgamata.
185

In Streetwise, o noua tendinta este evidentiata de Franklin Till in VIEWPOINT COLOUR – 04, identitatea, stilul de strada si moda de lux, intersectandu-se pentru a crea o estetica amalgamata care sta deasupra impartirii dintre moda de inalta clasa si stilul stradal.

Pe masura ce elita modei respinge ostentativul si luxul pentru un design scazut “imbibat” de umor, notiune de lux este redefinita. Luxuriant si elegant, isi pierde farmecul ca milenialii aspirationali crescand cautarea unui vehicul pentru auto-exprimare, accesibilitatte si autenticitate. Aceasta directie de design urbana se manifesta ca o aniversare a umorului si jocului intr-un styling jucaus. Imbratisand utilitarismul, vedem o functionalitate exagerata intr-o paleta de materiale combinand hiper-performanta si stilul banal elevat al stilului grafic, obtinem o abordare relaxata a stilului si a comunicarii, creand un aspect si un simt care este accesibil tuturor si regasit in viata reala. Culorile apar ca nuante solide, adoptate din referintele de zi cu zi si prezentate in palete care se simt ciudat in mod deliberat, conduse chiar de coincidenta.

Info&foto: pantone.com

Comments are off this post!