Succes la Greenshowroom si Ethical Fashion Show Berlin

Vestimentatie

Succes la Greenshowroom si Ethical Fashion Show Berlin

50

Cu fiecare bilet vandut la Postbahnhof, numarul vizitatorilor a crescut in mod substantial, la fel ca varietatea inovatiilor captivante, Greenshowroom si Ethical Fashion Show Berlin incheindu-se dupa 3 zile de actiune foarte reusite: 17-19 ianuarie. Cu 179 de branduri prezente, cele doua targuri si-au castigat locul ca platforma principala pentru produsele de moda ecologice, prezentate in timpul Berlin Fashion Week ca un punct de acces unic pentru o moda durabila.

tendinte-2017-2018-la-Greenshowroom-si-Ethical-Fashion-Show-Berlin tendinte-2018-vestimentatie-femei-la-Greenshowroom-si-Ethical-Fashion-Show-Berlin

“Duo-ul de targuri verzi si-a castigat publicul cu o calitate extrem de inalta a colectiilor expuse in noul spatiu extins. Numarul mare de vizitatori vazuti in cele trei zile de expozitie, ne-a dovedit ca ceea ce oferim este ceva autentic. Am inregistrat un nivel ridicat al interesului, in special de la comerciantii cu amanuntul”

a declarat Olaf Schmidt – vicepresedinte Textiles & Textile Technologies -Messe Frankfurt.

tendinte-Greenshowroom-si-Ethical-Fashion-Show-Berlin

La Greenshowroom au expus 40 de branduri internationale contemporane, designerii uimind publicul cu o amestecare abila de stiluri, in care glamour-ul a fost amestecat cu stilul sport chic. Siluetele largi au fost combinate cu croiul pe corp si tonuri semi intunecate impotriva culorilor vii. La Ethical Fashion Show Berlin au fost prezente 139 de branduri care au prezentat tendintele sezonului toamna-iarna 2017-2018, expunand un spectru larg sofisticat din industria modei.

succes-la-Greenshowroom-si-Ethical-Fashion-Show-Berlin

Comerciantii cu amanuntul confirma cresterea interesului pentru produsele ecologice, tot mai multi retaileri ajungand la Berlin in acest scop, observandu-se in acelasi timp si o crestere a numarului de vizitatori straini la spectacole.

accesorii-toamna-iarna-2017-2018-Greenshowroom-si-Ethical-Fashion-Show-Berlin tendinte-genti-de-mana-2017-2018-Greenshowroom-si-Ethical-Fashion-Show-Berlin toamna-iarna-2017-2018-Greenshowroom-si-Ethical-Fashion-Show-Berlin

In cadrul ‘Salonshow’ designeri selectati de Greenshowroom au avut ocazia sa prezinte cele mai importante tendinte in moda pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018, pentru prima oara – Messe Frankfurt organizand un spectacol de prezentare desfasurat la Energieforum – un cadru dinamic pentru cele mai noi colectii.

Cu PrePeek organizatorii au deschis o noua ruta de comunicare prin intermediul bloggerilor si influencer-ilor, dar si al saitului de moda kleiderei.com si cu suportul Weleda, lucru care a dus la un succes rasunator. Au fost facute multe fotografii pentru a fi prezentate comunitatilor, deschizandu-se astfel noi rute de comunicatie pentru publicul de larg consum.

tendinte-haine-Greenshowroom-si-Ethical-Fashion-Show-Berlin

Urmatoarea editie a Greenshowroom si Ethical Fashion Show Berlin va avea loc in perioada 4-6 iulie 2017.

Info&Foto: image.net

Comments are off this post!