Despre modelling

HomeDespre modellingSansele De A Imbratisa O Cariera In Modelling Cresc Atunci Cand Stii Unde Te Situezi
Sansele De A Imbratisa O Cariera In Modelling Cresc Atunci Cand Stii Unde Te Situezi

Sansele De A Imbratisa O Cariera In Modelling Cresc Atunci Cand Stii Unde Te Situezi

Raspunsul la aceasta intrebare depinde numai de voi, cel mai important fiind faptul ca trebuie sa fiti sinceri cu voi si bine ancorati in realitate.

In primul rand, trebuie sa vedeti in ce tip de model va incadrati si ce anume va avantajeaza (catwalk, fashion, beauty, comercial). Din moment ce veti cunoaste aceste lucruri, sansele unei bune cariere vor creste, in sensul ca veti stii ce anume trebuie sa faceti pentru a va exploata potentialul. Un chip dragut si un corp perfect nu e putin, dar un model educat e un model de succes, iar prin intermediul nostru, veti lua la cunostinta reguli si sfaturi pentru a evolua in modelling, dar si cum sa evitati amatorismele si inselatoriile din domeniu.

In momentul in care reusesti sa devii un model profesionist, ti se deschid numeroase oportunitati, vei calatori in toata lumea, vei intalni oameni interesanti, vei avea satisfactii financiare, dar trebuie stiut ca a fi model este un stil de viata si nu un job de 8 ore! Cerintele pentru modelling sunt diferite la baieti si fete, exista tipuri de modele diferite, cariera unui model are suisuri si coborasuri – de aceea trebuie sa ai un psihic puternic si sa nu dezarmezi.
Cum obtineti look-ul perfect? Cum trebuie sa aratati in fata aparatului de fotografiat? Ce stil de viata ar trebui sa adoptati? – iata o serie de intrebari legate de modelling – pe langa multe altele, la care speram sa va raspundem.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»