Super-Autumn Vibes

Vestimentatie

Super-Autumn Vibes

89

[intro]Proiectul Pitti Immagine dedicat accesoriilor pentru femei si pret-a-porter care premiaza cultura inovatoare a produselor, lucreaza la o noua lume a accesoriilor, combinand companiile inovatoare si brandurile emergente intr-un nou mod, sustinand designerii de moda italieni, talentele straine, producand evenimente de cercetare.[/intro]

Autumn Vibes
Nuante ale naturii care se transforma, instantanee ale culorilor padurilor si variatii ale covorului de frunze. Aceasta este paleta care inspira colectiile pentru sezonul toamna iarna 2018 si care face trecerea de la visiniu, mustar si bej, pana la verdele de camuflaj si maro.


Anna Baiguera

Bon-ton si linii rafinate cu talpi plate strict , acest brand este rezultatul pasiunii Anna Baiguera pentru dans, alaturi de dragostea sa pentru balerini.

Anna Giulia Firenze

O linie avand feminitate eterica si un simt international care foloseste aproape exclusiv tesaturi italiene, lucrate in Florenta. O pasiune pentru stratificari si pentru materiale abia vizibile, sunt imbogatite cu adaugarea articolelor de imbracaminte din blana ecologica.

De Siena

O inclinatie spre confortul si feminitatea contemporana, contopita cu un suflet rock intr-o colectie fabuloasa de sandale din blana ecologica, slip-on-uri si cizme de motor, decorate cu broderii, perle si cristale incrustate.

Gasanova

O cautare a unor solutii neobisnuite, a unor noi forme si a unor efecte volumetrice aplicate materialelor surprinzatoare, cu trimitere puternica la lumea artei. Acestea sunt codurile de stil ale designerului ucrainean Elvira Gasanova.

Francesca Bassi

Esarfele primesc un tratament maxim pentru a deveni cvasi cape si pentru a putea fi purtate aruncate peste umar. Motivele inspirationale reprezinta tema si culorile specifice Americii de Sud, florile mari pictate si crosetate manual, pentru folclorul chic cosmopolitan.

Harris Wharf Londra

O gama noua de haine, blazere destructurate, rochii si jachete, alcatuiesc aceasta colectie. Folosirea tehnicilor inovatoare de taiere a tricoului juxtapune tesaturile techno cu materialele naturale.

Landi Fancy

O dispozitie pentru sport-chic. De la haina militara clasic,a pana la diverse modele noi, de la parkas la cape, de la rosu aprins la galben pastel, pentru iubitorii de clasici cu un indiciu pop.

Moon Lee

Rochia devine imbracaminte de arta, o panza personala pentru auto exprimarea emotiilor, un amestec de virtuozitate in executarea modelului si patrimoniului traditional, care recheama patria de origine a designerului – Coreea.

Sasha Glam

Margelele de sticla artizanale, devin materialele si decoratiunea alese pentru o colectie de accesorii si bijuterii, avand un design cu multi-fatete. Arta brosatului se imbina cu o viziune moderna, cu influente pop.

Stefano Ghilardi

Noua colectie, confirma piesele cele mai iubite, cum ar fi gentile de mana Camille si Martha, hainele cu patch-uri luminoase, lanturi si mult farmec, toate intr-o dispozitie jucausa. In plus, gentile de zi cu zi, sunt proiectate pentru orice moment al zilei.

Svitlaya

Un stil bogat in broderii, realizate manual si siluete vibrante, inspirat de frumusetea naturii, intr-o colectie super-feminina, menita sa adauge impuls si vitalitate iernii, avand de asemenea, rasturnari coloristice.

Trela Jin

Arta broderiilor realizate manual, devine leitmotivul pentru o colectie de bijuterii cufundate in melancolie, inspirata de natura decolorata, cu flori si culori parca ofilite, prezentate in combinatii atent studiate, care infatiseaza principiile cromoterapiei.

Info&Foto : pittimmagine.com

Comments are off this post!