Super Fashion Hub 2019

Vestimentatie

Super Fashion Hub 2019

444

Super Fashion Hub se va desfasura in perioada 19-22 septembrie, Via Tortona 58 in Milano; SUPER se va deschide cu o zi mai devreme.

Sub semnul usor de glam vibe: 5 Progress

Nascuta ca o colectie de jachete personalizate in stil militar de epoca, cea mai recenta eticheta a grupului Romantic srl se arata intr-o combinatie de identitate si pretul corect, asa cum este exprimat in afirmatia Luxury Affordable. Rezultatul, un caleidoscop de culori, paiete si micro-broderii pentru un LOOK total, creat de stilistul si designerul de moda Massimo Pepe. Printre materialele preferate sunt blana ecologica si tul ca sursa constanta de inspiratie. Elementul prezent in fiecare colectie? Imprimeurile camuflaj.

Gaynor Bongard: 20 de ani de fire de lux

Cele mai bune fire naturale sunt baza unei colectii de lux de esarfe cu stil sartorial. Aceasta este viziunea lui Gaynor Bongard, brandul creat de echipa anglo-italiana care in acest an sarbatoreste 20 de ani de cercetare si experimentare in domeniul textilelor si loialitatea fata de invataturile artizanale. Incepand cu anul 1999, Gaynor s-a axat pe dezvoltarea unui produs de nisa cu un spirit contemporan, care incepe de la casmir premium la cele mai bune fibre naturale din intreaga lume. Cateva elemente esentiale, impreuna cu mestesugul calificat care combina tehnologiile si anticul savoir-faire, prind viata intr-o colectie unica.

Madame Handbags: stil rock de vara

Energie si caracter pentru colectia propusa de tanarul brand de moda din Verona. Elementele iconice sunt actualizate intr-o cheie rebel-chic cu aplicatii rock si pini de bijuterii. O cascada de pompomuri face geanta de plaja din plastic colorat un element cu adevarat special. Potrivirea franjurilor negri si albi recheama ritmurile tribale, in timp ce tonurile coloniale, dungile verticale si broderiile elefantului extind invitatia de a pleca spre tinuturile indepartate.

Globetrotter contemporan cu Scaglione

Senzualitatea sofisticata a unor imbracaminti tricotate in tonuri neutre se combina cu atingerea de lux a firelor naturale pentru a da viata costumelor perfecte pentru purtarea de la amurg pana in zori. Colectia primavara-vara de la Scaglione revigoreaza stilul atemporal al anilor ’50 intr-o propunere care este perfecta ca un costum urban, la fel ca si o alegere feminina pentru momente de relaxare. Aspectul si functionalitatea raman punctele focale ale brandului. In acelasi timp, aspectul modern este exprimat prin crosete de neon, frunze de jacquard, benzi verticale 3D.

De Siena: momente etno-chic

Din creativitatea decorurilor si aplicatiilor, un pantof “clasic si confortabil” se transforma in ceva unic. Acesta este crezul brandului De Siena, marca italiana de incaltaminte, care arata creativitatea unei echipe de tineri designeri pentru colectiile sale rock de vara, subliniate prin broderii, petice si aplicatii. In plus, modelele pot fi personalizate in continuare prin diferite optiuni in culori si detalii. O atmosfera etno-chic pentru sandale de panza cu aplicatii, papuci in panza pictata sau in rafie cu margele, cristale si crampoane colorate, cizme de biker decorate si pictate manual.

Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!