SUPER TALENTS-Noi tari de urmarit

Vestimentatie

SUPER TALENTS-Noi tari de urmarit

71

SUPER confirma platforma extraordinara de explorare a talentelor: cu zona speciala SUPER TALENTS. Fiecare editie a tarilor noi se concentreaza pe cei mai interesanti designeri ai scenei de moda la nivel global si cele mai promitatoare branduri, selectate in colaborare cu Sara Sozzani Maino de la Vogue Italia si Vogue Talents. Protagonistii acestei editii sunt designeri care vin de pe scenele de moda emergente din America de Sud; iata-i pe cei mai interesanti in continuare!


CHAIN-Argentina

Un brand emergent din Buenos Aires, CHAIN isi consolideaza angajamentul de a apara mediul inconjurator prin haine realizate manual din materiale organice si reciclate, tesaturi durabile, fibre vegetale naturale si coloranti vegetali.

DOCENA 12 NA-Chile

O platforma creatoare din Chile situata in zona Gran Valparaiso, mantra sa fiind tesatura reciclata. Toate colectiile sunt realizate in intregime prin deconstructia articolelor de imbracaminte de epoca si reutilizarea deseurilor de tesaturi industriale, creand bucati unice, care sunt inca similare in ceea ce priveste designul acestora.

LAURA LAURENS-Columbia

Laura Laurens prezinta Trans, un proiect realizat cu comunitatea transgender a populatiei indigene Embera. O colectie puternic inspirata de jungla si care vizeaza evidentierea legaturii cu teritoriul care prezinta atat asperitate, cat si frumusete.

MATIAS HIDALGO-Argentina

O colectie completa de vara colorata defineste stilul designerului argentinian. Aspectul total de inspiratie retro, combina imbracamintea croita exact cu matasea de epoca propusa in tonuri intense si luminoase.

NOUS ETUDIONS-Argentina

Estetica minimalista pentru un brand care isi dezvolta colectiile cu un accent constant pe cercetare si inovare. Filozofia sa este legata de durabilitate, stilul de viata vegan si stil androgin, in vederea reformularii croitoriei traditionale.

VANESA KRONGOLD-Argentina

Un univers jucaus si psihedelic, cu o schita magica si senzuala, care alcatuieste desene colorate si forme de inspiratie de inalta tehnologie in tonuri fluo. Recent, viziunea personala de moda a lui Vanesa, a dus la o colaborare cu Complot si in alte proiecte speciale.

Info@Foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!