Supermodel Arthur Kulkov

Nascut in Rusia, Arthur Kulkov a emigrat in New York, a urmat colegiul St. Francis College din Brooklin unde si-a luat diploma de licenta in Business Marketing.

De origine rusa, Arthur Kulkov este un model masculin nascut pe 20 august 1983 si a avut aparitii in publicatii ca GQ si Details. Este unul dintre cele mai de succes modele masculine pe plan international din Rusia, fiind foarte activ in modeling, in fiecare an, avand cel putin cate o campanie publicitara din industrie. Nascut in Rusia, Arthur Kulkov a emigrat in New York, a urmat colegiul St. Francis College din Brooklin unde si-a luat diploma de licenta in Business Marketing.

Caracteristici fizice Arthur Kulkov: inaltime 185/ piept 102/ talie 81/ culoare par saten/ culoare ochi caprui/ marime picior 43,5

A devenit imaginea Dolce & Gabbana pentru cateva sezoane la rand, intarindu-si pozitia de de model de top. Remarcabila a fost prezenta lui in campaniile Tommy Hilfiger. Este interesat de actorie, in 2012 el avand o aparitie intr-un film de scurt metraj, unde se pare ca s-a descurcat admirabil. A fost remarcat in timp ce juca fotbal-una din pasiunile sale, iar dupa ce a afirmat de cateva ori ca nu este interesat, a hotarat sa inceapa cariera in modeling. In timp ce majoritatea modelelor isi construiesc cariera dupa aparitii in editii printate ale revistelor de moda, Arthur Kulkov a cunoscuta succesul foarte repede, incepand sa lucreze pentru branduri ca Barneys New York, Original Penguin, Sisley Russell & Bromley.

  • In martie 2011 a aparut pe coperta Details alaturi de Noah Mills si Sean O’Pry, ceea ce este mai putin intalnit.
  • Are abilitati cameleonice, completate de profesionalism si adaptabilitate la ceea ce doreste clientul.
  • A participat in evenimentul ‘Rock the Sidewalk’ in Mexico City organizat de Express pentru a promova brandul.

Arthur Kulkov este reprezentat de Quest Model Management – New York, Bananas Models – Paris, Why Not Model Management – Milano.