Evita supraincarcarea cu produse de infrumusetare!

Sfaturi

Evita supraincarcarea cu produse de infrumusetare!

Supraincarcarea tenului cu produsele de infrumusetare nu este cea mai buna solutie daca iti doresti un ten de invidiat.
194
Mai mult nu este necesar mai bun, iar supraincarcarea tenului cu produsele de infrumusetare nu este cea mai buna solutie daca iti doresti un ten de invidiat.

Foloseste tubul si evita borcanul, pentru a putea controla cantitatea folosita! Iar in cazul bunei intentii ale tale de a arata bine, e posibil sa iti faci mai mult rau decat bine. Pentru a intelege efectul daunator in cazul supraincarcarii tenului, este indicat sa ai o privire de ansamblu si sa-ti examinezi tenul.

Un articol aparut cu aproximativ doi ani in urma in European Academy of Dermatology and Venereology a identificat un strat exterior al pielii alcatuit dintr-o retea de bacterii si numit microbiom. Iar pielea care are un aspect neted, ferm, sanatos, necesita un microbiom armonios, echilibru care poate fi perturbat de factori ca stres, poluare, stil de viata, alimentatie. Iar aceasta cercetare, a descoperit si faptul ca o folosire in exces a produselor, distruge microbiomul.

Baza de machiaj. Majoritatea celor pentru care baza de machiaj este o necesitate sau exista femei care au o anumita obsesie pentru ea, presupun – intr-un mod gresit, faptul ca au nevoie de mult mai mult produs pentru a atinge nivelul optim. Din pacate, nivelul excesiv de baza de machiaj folosit, poate duce la problemele cauzate de pori infundati, petele fiind una dintre ele. Indiferent de baza de machiaj preferata, modul corect de a obtine ceea ce este corect pentru tine, este acela de a gasi formula adecvata pielii tale si nicidecum excesul!

Balsamul de buze. Multe dintre noi, facem exces de zel atunci cand (re)aplicam la nesfarsit balsamul de buze pentru o hidratare buna. Dar, similar cu hidratarea in exces a pielii, si aplicarea balsamului pe buze creeaza un dezechilibru. Solutia consta intr-o alegere corecta si in evitarea balsamurilor care au ingrediente pe baza de petrol, alcool, camfor, mentol, cunoscute pentru efectele deshidratante.

Hidratarea excesiva poate avea un efect nedorit, incetinind abilitatea naturala a pielii de producere a propriei umezeli. Cand porii pielii devin infundati, este trimis un semnal pentru oprirea productiei de umiditate, ducand la o deshidratare severa. Revino la umezeala naturala a pielii si stimuleaza-o prin intermediul serurilor si a tratamentelor, aplicate in cantitatile recomanadate de specialisti.

Daca folosesti un cleanser care are un efect astringent, cu siguranta pielea nu se simte bine, ea fiind lipsita atat de bacteriile rele, cat si de cele bune. Ar trebui sa renunti la ele, in favoarea unei formule mai blande si sa limitezi curatarea la maxim doua ori pe zi.

Comments are off this post!