Swarovski a deschis Milan Fashion Week cu o petrecere

Accesorii

Swarovski a deschis Milan Fashion Week cu o petrecere

27

Pe 20 septembrie 2017, Swarovski a deschis Milan Fashion Week cu o petrecere stralucitoare si a sarbatorit cu toate starurile din campaniile sale. Ambasadorul brandului, modelul de top Karlie Kloss, a ajuns la acest fermecator eveniment, purtand o rochie personalizata din cristale Swarovski si realizata de Ronald van der Kemp, alaturi de Naomi Campbell, Jourdan Dunn, Chiara Ferragni, Maye Musk, Boy George, Fei Fei Sun, Bryanboy, Eric Rutherford, Nolan Funk.

Gazduit de Robert Buchbauer – membru al Comitetului Executiv al Swarovski la Villa Fernetto din zona rurala milaneza, evenimentul a atras nume mari din modeling, ca Alessandra Ambrosio, Martha Hunt si Shanina Shaik, iar atmosfera a fost intretinuta de muzica unor interpreti ca Andreea Bocelli, Daya, si un DJ set al iconicului Boy George.


Despre Swarovski

Swarovski ofera un portofoliu divers de calitate, maiestrie si creativitate de neegalat. Fondata in 1895 in Austria, compania proiecteaza, produce si comercializeaza cristale de inalta calitate, pietre pretioase autentice si pietre create, precum si produse finite cum ar fi bijuterii, accesorii si corpuri de iluminat. Compania Swarovski Crystal Business este condusa de a cincea generatie de membri ai familiei si are o acoperire globala de aproximativ 2.800 de magazine in aproximativ 170 de tari, peste 27.000 de angajati si cu venituri de aproximativ 2.6 miliarde de euro in 2016. Impreuna cu companiile surori Swarovski Optik (optice) si Tyrolit (abrazivi), Swarovski Crystal Business formeaza Grupul Swarovski. In 2016, grupul a generat venituri de aproximativ 3,37 miliarde de euro si a angajat mai mult de 32.000 de persoane. O relatie responsabila cu oamenii si planeta este o parte integranta a patrimoniului lui Swarovski. Programul global de educatie a cursurilor de apa din Swarovski a ajuns la 461.000 de copii pe cele mai mari rauri din lume, iar Fundatia Swarovski, infiintata in 2013, lucreaza pentru a sprijini cultura si creativitatea, a promova bunastarea si a conserva resursele naturale pentru a obtine un impact social pozitiv.

Comments are off this post!