Sweet candy-machiajul zilelor calde

Sweet candy este un machiaj care evoca vremea calda si culorile anotimpurilor calduroase, bonboanele si machiajele.

Sweet candy este un machiaj care evoca vremea calda si culorile anotimpurilor calduroase, bonboanele si machiajele; de asemenea, ne plac culorile care ne inconjoara si cele care ne fac sa vibram. Iubim delicatetea si feminitatea pentru ca sensibilitatea ne face umani. Si iata ca m-am gandit sa combin toate ingredientele de mai sus intr-un machiaj, tocmai pentru a exprima o parte din creativitatea generata de acestea.

Cu gustul dulce, oamenii s-au intalnit inca din vremea in care cavernele reprezentau casa lor, prin intermediul descoperirii mierii. In timp, evolutia a dus ca popoarele arabe, asiatice, sa combine fructele cu dulceata mierii. In Evul Mediu, zaharul si produsele zaharoase – bonboanele, reprezentau delicatese pe care si le permiteau doar cei bogati; intre timp, a fost descoperit sucul dulce al sfeclei de zahar.

Apoi, a venit si randul bonboanelor de ciocolata sa ia nastere, pentru ca, ulterior si pana in zilele noastre, produsele zaharoase sa devina si sa reprezinte un aliment de larg consum, datorita aromelor si culorilor apetisante, cu proprietatile bune si rele pe care le cunoastem.

In cazul de fata, obtinem rezultatele din aceste fotografii, machiajul Sweet candy, un machiaj in nuante vibrante, adaugand bonboane si acadele colorate, totul pentru un LOOK care face legatura intre copilarie, feminitate, seductie si putina obraznicie.

Te invit sa patrunzi in lumea mea magica, in care culorile si imaginatia te pot purta pe un taram de vis, in care poti trai povestea ta, povestea mea sau te poti lasa purtata de aripile fanteziei …

Makeup&text : Diana Pavel | Model : Cristina Andreea | Foto : Famost