Te-ai gandit vreodata? cu Claudia Motea si Lucian Sabados

Media

Te-ai gandit vreodata? cu Claudia Motea si Lucian Sabados

Aceste recital ii aduce in prim plan pe actrita romano-canadiana Claudia Motea si Lucian Sabados.
586

Recital extraordinar de poezie si jazz “Te-ai gandit vreodata?” la Teatrul „Maria Filotti” Braila- Premiera Oficiala @ Lansare CD (Libris Editorial), duminica, 21 aprilie 2019.

Duminica 21 aprilie la ora 19.00 la Teatrul „Maria Filotti” din Braila – Sala Avantgarde, va avea loc premiera oficiala si lansarea CD-ului Recitalului extraordinar de poezie si jazz “Te-ai gandit vreodata?“.

Acest recital ii aduce in prim plan pe actrita romano-canadiana Claudia Motea, in calitate de autoare si interpreta a poemelor alese pentru recital si Lucian Sabados, in calitate de pianist de jazz, dar si de autor al aranjamentelor muzicale, al conceptului de spectacol si al regiei acestuia.
Poemele alese fac parte din volumul de poezie Preludii in Cetatea Soarelui (Libris Editorial) al Claudiei Motea, volum lansat, de altfel, in anul 2018 si in Teatrul Maria Filotti, dar si la cele mai prestigioase targuri de carte din tara si de peste hotare – Salon du livre Paris, Leipzig Buchmesse, Madrid, Torino, Zurich, Beijing, Los Angeles.


Cu ocazia prezentarii acestui recital emotionant, Libris Brasov, producatorul intregului proiect, va lansa oficial CD-ul acestui spectacol si va invita spectatorii la o intalnire cu protagonistii si evident, o sesiune de autografe.
Va asteptam cu inima deschisa pentru a trai impreuna un moment artistic de inalta clasa printr-un recital-marturisire a doi valorosi artisti, despre iubire pentru poezie si muzica, oameni si viata.

Beatrice Liana Dinu

Comments are off this post!