Temptation-Noua colectie Eleganzza 2017-2018

Accesorii

Temptation-Noua colectie Eleganzza 2017-2018

40

Brandul italian de accesorii Eleganzza si-a prezentat noua colectie numita “Temptation”, directorul de creatie Claudio Biasia, pregatind o surpriza invitatilor, lasandu-i sa intre in procesul de creare a colectiei, pornind de la idee pana la rezultatul final. Astfel, fiecare invitat, poate vedea un anumit accesoriu al colectiei toamnei 2017, din stadiul de schita pana la pieasa finala.

Claudio Biasia a promis ca nimeni nu va putea fata tentatiei de a nu a avea un accesoriu marca Eleganzza din noua colectie Temptation, mai ales ca, ambasadorul brandului este Vahina Giocante. Nascuta in Franta, aceasta a participat in mai bine de 30 de proiecte ca actrita si este cunoscuta pentru filmele “99 Francs” si “Mata Hari”.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/09/Claudio-Biasia-Vahina-Giocante.jpg”]

 

Claudio a cunsocut-o pe Vahina Giocante in cadrul unui eveniment de caritate si a aflat cu aceasta ocazie de pasiunea acesteia pentru brandul Eleganzza. Astfel, ea a devenit muza si inpiratia colectiei toamna-iarna 2017-2018, ceea ce a dus de asemenea, la crearea unei genti special conceputa, pentru fermecatoarea Vahina Giocante, diponibila in editie limitata.

Info: comunicat de presa Eleganzza via Image.net /Foto: Image.net

Comments are off this post!