Ten luminos si radiant 2018

Frumusete

Ten luminos si radiant 2018

128

Cand ai tenul luminos si radiant, nu ai nevoie de un anumit machiaj sau chiar deloc, iar daca iti place acest LOOK, afla ca datorita lui, esti in tendintele primavara vara 2018!

Cand ii dai tenului un aspect sanatos si radiant, poti pastra restul foarte simplu, doar sa mai ‘intervii’ putin la ochi sau buze, dar aspectul radiant, trebuie sa fie acelasi si concentrat pe centru, locul unde cei din jur se uita la tine.

Lumineaza zonele cheie!

Ia un anticearcan care sa aiba cu o nuanta mai deschisa comparativ cu pielea ta si foloseste-l deasupra si sub spranceana, sub ochi, deasupra buzei superioare si pe barbie. Tapeaza zonele cu degetele sau cu un buretel de machiaj.

Ilumineaza-ti zonele

care sunt luminoase in mod natural: partea superioara a pometilor, arcadele, podul nasului, colturile interioare ale ochilor, arcul lui Cupidon. Foloseste un luminator in nuanta de sampanie pe o piele normala si nuanta gold pe un ten inchis.

Defineste trasaturile!

Un pic de contur compenseaza stralucirea si da dimensiune chipului. Defineste-ti conturul si foloseste pudra bronzanta in golurile obrajilor, de-a lungul liniei maxilarului si tamplelor.

Adauga culoare!

Blushul aduce caldura tenului, asa ca foloseste nuanta de roz sau piersica pe pometi.

… iar daca ai urmat pana acum cei 4 pasi, ar trebui sa fii .. perfecta!

Comments are off this post!