Umeri Rotunjiti si Supradimesionati, Nuante Metalice, Materiale Transparente

Tendinte&Stil

Umeri Rotunjiti si Supradimesionati, Nuante Metalice, Materiale Transparente

11

Sezonul 2013 – 2014 este caracterizat de schimbari majore in ceea ce priveste designul si are influente majore ale perioadei dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Umeri rotunjiti si supradimesionati
Noile tendinte sunt inspirate din marii maestrii in haute couture ca Balenciaga, Pierre Cardin sau Christian Dior si sunt caracterizate de forme rotunde, o supradimensionare si rotunjire a umerilor. Designeri ca Alice Mccall, Manning Cartell, Jason Brunsdon au dat o tenta stilata si moderna in colectiile prezentate in acest an in cadrul MBFWA (Mercedez Benz Fashion Week  Australia).
Nuantele metalice au fost folosite de foarte multe ori in prezentarile de moda si isi au radacinile in arta decorativa. Aceasta tendinta readusa in prim plan in prezentarile din acest an, se regaseste in multe colectii si este interpretata frumos in mod aparte de fiecare designer. Cert este ca aceasta tendinta revine, mai stilata si adaptata cerintelor moderne actuale.
Materialele transparente nu dispar din peisaj, ba dimpotriva se reinventeaza de la an la an, de la sezon la sezon, iar acum – gratie colectiilor marca Manning Cartell, Alice McCall, Zambesi, apar in noi formule (stratificatii, design burnout) adaptate anului 2014.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *