Tendinte 2017-2018 toamna-iarna Chanel

Video

Tendinte 2017-2018 toamna-iarna Chanel

322

Desfasurat la Grand Palais, spectacolul ready-to-wear toamna-iarna 2017-2018 Chanel s-a desfasurat in cel mai futurist cadru de pana acum, Karl Legerfeld demonstrand inca o data originalitatea si faptul ca stie sa puna punctul pe i atunci cand este cazul. S-a bucurat de asemenea de contextul favorabil din aproximativ aceeasi perioada (22 februarie 2017) a anuntului dat de NASA in ceea ce priveste existenta planetelor in care pot exista forme de viata.

Tendinte haine femei 2017-2018 toamna-iarna Chanel

Neprivind niciodata inapoi, intr-un cadru luminos care aduce viitorul tot mai aproape de prezent, Karl Legerfeld aduce in prim plan pentru sezonul 2017-2018 Chanel cizme stralucitoare cu varfuri negre, bermude, tunici tweed cu gulere indepartate, influente metalice, imbracamintea de seara este din sifon cu printuri alb-negru cu broderii din perle. Culorile au fost in general luminoase, printurile – tematice, iar fetele au fost “accesorizate” cu bentite stralucitoare, genti de mana in forma de nave spatiale in mare parte de mici dimensiuni, ochelari de soare supradimensionati; parul a avut mult volum, iar daca se credea ca machiajul Twiggy a iesit din tendinte, el a fost mai mult decat prezent.

Iar la sfarsitul spectacolului, nava Chanel intr-un spectacol grandios pare sa se desprinda intr-o nota senina de Terra si de diversele mizerii.

Comments are off this post!