Diversitate si Versatilitate sunt Cuvintele care Caracterizeaza Principalele Tendinte Aranjare Par Barbati 2015

Frumusete

Diversitate si Versatilitate sunt Cuvintele care Caracterizeaza Principalele Tendinte Aranjare Par Barbati 2015

87

Stilurile propuse pentru sezonul primavara-vara sunt caracterizate de diversitate si versatilitate, in care orice barbat poate interveni cu imaginatia sa. Se obser va o impletire a stilurilor clasice cu un modern stilizat, rebel, dus chiar pana la extreme, neexistand practic barbat care sa nu fie “prins” in tendintele propuse!

1 Continua sa ramana in trend si pentru primavara – vara 2015 parul dat intr-o parte, dar fara a-l scurta/rade in partile laterale sau la spate. Un stil clasic, reinventat, poate fi mat, ondulat, lucios, dezordonat sau ridicat. Incearca sa diversifici schimband partea cararii, lucru care poate fi in avantajul tau: oricine are un profil care il avantajeaza mai mult! Foloseste produse pentru par, in cazul in care parul nu se aseaza asa cum iti doresti!

2 Stilul dezordonat, ciufulit, creste tot mai mult in popularitate si se afla in top aranjare par barbati 2015! Poti lasa parul intr-o parte sau sa atarne pe frunte, poti rade in partile laterale. Acest stil este potrivit fiecarui tip de par, mai mult, poti adauga volum daca firele sunt subtiri.
3 Stilul Mop revine si se inscrie in tendintele de aranjat par barbati sezonul primavara – vara 2015 intr-o viziune moderna. Acest stil rock se potriveste perfect parului cret sau ondulat si in mod deosebit celor care au firele groase; puteti sa il purtati in jos, in lateral, puteti merge putin in extreme cu franjuri pana la un stil emo: totul depinde de stilul vostru!
4 Pentru 2015 avem in tendinte hairstyle barbati si parul lung, dar nu foarte lung: o lungime medie este ideala, mai ales ca se poate purta si cu barba. Puteti de asemenea rade parul doar intr-o parte sau in ambele parti, iar daca ai parul prea lung, amesteca o parte laterala cu o parte centrala, da parul pe spate; ai multe optiuni, asa ca profita de ele!
5 Stilul Army – specific si inspirat din stilul armatei americane se inscrie cu succes in tendinte de aranjare par barbati 2015 si este o buna optiune pentru orice barbat de orice varsta, o tunsoare foarte versatila si care se poate intretine foarte usor. Luati totusi in seama ca este indicata o fata proportionata si cum este foarte scurt, foloseste produse de calitate pentru a arata vitalitatea parului.

Comments are off this post!