Modul de Aranjare a Parului pentru Primavara 2015 este Dominat de Romantism!Haideti sa Vedem Principalele Tendinte Aranjare Par Primavara 2015!

Frumusete

Modul de Aranjare a Parului pentru Primavara 2015 este Dominat de Romantism!Haideti sa Vedem Principalele Tendinte Aranjare Par Primavara 2015!

24

Ca si in vestimentatie, modul de aranjare a parului pentru aceasta primavara este dominat de romantism! Primavara 2015 pune accent in mod deosebit pe lungimea parului, purtat fie neted, intins, in coada de cal, pierdut sau ondulat.
1. Evocand spiritul liber si boem si incurajat de stilurile vestimentare in culori pastelate, cu imprimeuri florale, parul lung ondulat boho se remarca in mod deosebit, dat fiind faptul ca se inscrie perfect in tematica acestei primaveri! Acest stil a fost vazut in prezentarile Marchesa, Valentino, Alberta Ferretti, Chanel, Emilio Pucci, Chloe.
2. Coada de cal se inscrie si ea in tendintele de aranjare a parului in primavara 2015, fiind intalnita in prezentarile Gucci, Oscar de la Renta, Giles, Jason, Wu, Stella McCartney, Guy Laroche, Ralph Lauren. Este promovata in mod special coada de cal lunga, intinsa, dar si putin ondulata sau dezordonata si chiar mai scurta (Jason Wu).
3. Tot pentru a celebra romatismul, nu putea lipsi parul impletit in tendintele primaverii 2015: stil clasic, dezordonat, impletituri complexe sau strans in coc, avem o multitudine de optiuni pentru orice fel de par, chiar daca lungimea acestuia este cea care da tonul! Reprezentativi: Armani, Vera Wang, Michael Kors, Donna Karan.
4. Parul strans in coc, clasic, in forma usoara de inima sau inspirate din cultura japoneza, este o alta tendinta a acestui sezon, regasita in prezentarile Carolina Herrera, Altuzarra, Edun. Il puteti purta cazut sau putin ridicat pana la crestet.
5. Parul cu aspect umed, stralucitor, dat pe spate in mod deosebit sar si prins in coc, este inca una din tendintele de aranajre par primavara 2015, regasindu-se in spectacolele Versace, Calvin Klein, Proneza Schouler, Zac Posen, Alexander Wang.
6. Volum mare al parului, ondulat, bucle mari si elastice, avand influente cu trimitere la sex simbolul Brigitte Bardot, fac parte in tendintele aranajare par primavara 2015, reprezentativi fiind Diane von Furstenberg, Matthew Williamson, Jenny Packham.
7. Trandafirii rosi, garoafele, bijuteriile, florile din piele, accesoriile, impreuna cu un mod normal de aranjare a parului, au facut din acesta, adevarate opere de arta. S-au remarcat in acest sens, prezentarile Dolce&Gabbana, Lanvin, Fendi, Celine, Bottega Veneta, Tracy Reese.

Your email address will not be published. Required fields are marked *