Bijuterii Supradimensionate, Influente Italiene, Mansete – Cateva din Tendintele Bijuterii 2014

Tendinte&Stil

Bijuterii Supradimensionate, Influente Italiene, Mansete – Cateva din Tendintele Bijuterii 2014

13

Accesoriile reprezinta de cele mai multe ori “cireasa de pe tort” intr-o vestimentatie completa. Pe podiumurile de la de Paris, Londra, Milano, New York s-a vazut un accent deosebit pus pe bijuterii, tocmai rolului de “incheiere”, de definitivare a unei vestimentatii. Cumpararea unor accesorii potrivite – atemporale, iti pot aduce reinventa tinuta, aducandu-ti-o in tendinte.
Bratarile si mansetele se inscriu in tendintele 2014 in accesorii si le regasim in prezentarile designerilor Elie Saab, Jean Paul Gaultier: mansete la manecile lungi, tricoturi largi, mansete din piele si metalice. Casa Chloe a adus in prim plan mai multe tipuri de bratari, in mod desosebit de marime mare si din alama cu motive florale.
Influentele italiene au fost promovate in mod deosebit de D & G: printurile neoclasice si cerceii in forma de candelabru au iesit in evidenta, asa ca, in aceasta vara purtati cercei mari, indiferent de forma, materiale, culori! Valentino a utilizat zodiacul in pandativele sale, colierele mari de aur sunt inca in trend, tot ceea ce este supradimensionat este in voga in 2014!
Pietrele deosebite si neobisnuite au iesit in prim plan in prezentarile tendintelor 2014 in bijuterii! In mod special, anul acesta avem in prim plan Tanzanite – o piatra de culoare albastru-visiniu si care se gaseste doar in Tanzania, unde este extrasa din minele Muntelui Kilimanjaro.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *