Coliere Stratificate, Motive Boeme, Aspect Minimalist Fac Parte din Tendinte Bijuterii 2015

Accesorii

Coliere Stratificate, Motive Boeme, Aspect Minimalist Fac Parte din Tendinte Bijuterii 2015

19

Pentru majoritatea femeilor, bijuteriile reprezinta un simbol al elegantei si un “must have” al tinutelor. Fiecare sezon aduce noi tendinte, noi inventii, stiluri care se reinventeaza, interesul pentru ele, fiind este unul cat se poate de justificat. In acest an, aurul galben se pare ca va avea o revenire spectaculoasa datorata scaderii pretului, galoanele si motivele piramidale raman in tendinte; revin in atentie, ceasurile!

  • COLIERELE STRATIFICATE (suprapuse) au fost vazute completand siluetele relaxate de primavara; pot fi mai multe suprapuse sau doar unul singur – stratificat.
  • Siluetelor relaxate li se potrivesc accesorii casual, astfel ca purtatul mai multor inele in acelasi timp (stiva de inele) este un “must be”, inscriindu-se in tendintele 2015: CABOSOANE, DESENE METALICE MICI SI INTENSE, MOTIVE MINUSCULE.
  • Continuand tendinele anului trecut, regasim BRATARILE STRATIFICATE DIN PIELE CU TALISMANE, acest lucru consolidandu-le un binemeritat loc.
  • AURUL GALBEN are toate sansele sa fie in tendintele acestui an (pretul sau scazand in ultimii ani cu o treime), el fiind prezent in mod special, in aproape toate prezentarile in care s-a facut o reintoarcere a anilor ’70.
  • MOTIVELE BOEME specifice anilor 1960-1970, se intorc in acest an prin intermediul franjurilor, formelor geometrice stilizate (cercuri sau zig zag-uri), penelor, margelelor, astfel ca daca esti adepta stilului boho si nu numai, acestea trebuie sa se regaseasca neaparat in tinuta.
  • ASPECTUL MINIMALIST AL BRATARILOR LATE DE METAL, il regasim in acest sezon printre tendinte; remarcam efecte sculptate, texturi, finisaje, volum.
  • CLIPSURILE pentru urechi, fac parte si ele din bijuteriile in trend ale acestui an, fiind iubite atat de persoanele tinere, cat si varstnice.
  • DIAMANTELE COLORATE – naturale sau tratate – intriga ochiul admiratorului oferindu-i un spectacol deosebit si facandu-l intai sa fie incantat de ceea ce vede si abia apoi sa se gandeasca la calitatea lor.
  • Frumusetea trecutului este foarte frumos pusa in valoare prin intermediul DESIGNULUI VINTAGE, ceea ce este vechi, continuand sa fie sursa de inspiratie si motiv de a ne reinventa.
  • Culoarea anului – Marshala, poate ca nu este cea mai buna sursa de inspiratie, insa NUANTELE APROPIATE – PURPURIU, ROZ, ROSU – regasite in bijuterii, ne pot aduce multa buna dispozitie si optimism.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *