Tendinte culori 2019 Londra

Tendinte&Stil

Tendinte culori 2019 Londra

318

Institutul Pantone dezvaluie paleta de culori 2019 Londra ale sezonului primavara vara , o imagine de ansamblu a nuantelor regasite in colectiile designerilor de top pentru sezonul urmator. Avand culorile de pe podium ca indicator cheie al povestilor ce se vor spune prin intermediul colectiilor prezentate, Pantone Fashion Color Trend Report este ghidul tau usor si accesibil pentru a le cunoaste.


Culoarea anului 2019 AICI!


Sezonul primavara vara culori 2019 reflecta dorinta noastra de a ne incuraja pe noi insine, pe masura ce ne confruntam cu viitorul; transformand culorile si povestile de culoare care ne asigura increderea si ne ridica spiritele; imbratisand o directie de culoare si design plina de combinatii creative si neasteptate. Aceasta noua mentalitate, subliniaza dorinta pentru o juxtapunere plina de bucurie a culorii, care depaseste sezonalitatea si se alatura modei de inalt nivel si stilului de strada. Dinamica si vibranta fara a fi fortata, nuantele subliniate in moda 2019 atat pentru femei cat si pentru barbati, ilustreaza dorinta noastra de expresie autentica a culorilor si in acelasi timp, o necesitate continua pentru un design accesibil.


Culori energizante sustinute de o serie de clasice fiabile, definesc povestea tendintelor sezonului primavara vara culori 2019 Londra.

 


Culori 2019 Londra, nuantele neutre.

Va exista mereu o nevoie de structura in moda de zi cu zi. Clasicul acestui sezon functioneaza bine pe cont propriu, dar serveste si ca baza pentru contraste distincte de culoare.


Info: pantone.com

Comments are off this post!