Tendinte culori primavara 2017

Tendinte&Stil

Tendinte culori primavara 2017

59

Culorile primaverii 2017 reprezinta un amestec de vitalitate, relaxare si aer liber. De la culorile luminoase si vii pana la cele care transmit un sentiment pamantesc, cele 10 culori are primaverii 2017 ne amintesc de nuantele naturii care ne inconjoara.

“Unul din lucrurile vazute in acest an, a fost un sentiment de reinnoire a sentimentului de imaginatie, in care, culoarea, a aparut in context si a fost diferita de traditional.”,

a afirmat Leatrice Eiseman Director Executiv al Pantone Color Institute. Ea a continuat:

“Amintind de nuantele inconjuratoare, culorile primaverii 2017 evoca un spectru al emotiei si sentimentului. De la caldura zilelelor insorite cu PANTONE 13-0755 Primrose Yellow la sentimentul revigorant de a respira aer curat de munte cu PANTONE 18-0107 Kale si dorinta de a scapa in apele curate cu PANTONE 14-4620 Island Paradise, designerii au aplicat culoare in combinatii jucause, dar bine gandite si precise, pentru a capta in intregime promisiunile, speranta si transformarea dupa care tanjim in fiecare primavara.”

PANTONE 17-4123 Niagara

Confortabila si demna de incredere, Niagara isi castiga locul ca fiind culoarea cea mai raspandita pentru primavara 2017! Este o nuanta clasica – albastru-denim si vorbeste despre dorinta noastra de usurare si relaxare.

niagara

PANTONE 13-0755 Primrose Yellow

Prin contrast, Primrose Yellow straluceste cu caldura si vitalitate. Invitandu-ne intr-o caldura instantanee, aceasta nuanta galbena plina de bucurie, ne duce spre o destinatie marcata de entuziasm, voie buna si zile insorite.

primrose-yellow

PANTONE 19-4045 Lapis Blue

Mai multa energie este adusa cu Lapis Blue, puternica si increzatoare, aceasta nuanta albastra este imbibata cu o stralucire interioara.

lapis-blue

PANTONE 17-1462 Flame

Un rosu bazat pe portocaliu, Flame, este gregar si iubitor de distractie. Flamboaiant si vivace, aceasta nuanta teatrala de foc minunat adauga caldura in paleta de culori a primaverii 2017.

flame

PANTONE 14-4620 Island Paradise

Paradise Island este o apa revigoranta, care face apel la o schimbare de peisaj. O nuanta verde – albastru rece, care vorbeste despre visul nostru a unei mari evadari, Paradise Island este emblematic pentru cadrele tropicale si dorinta de relaxare.

island-paradise

PANTONE 13-1404 Pale Dogwood

Continuand o stare de spirit linistita, Pale Dogwood este o nuanta de roz linistita si pacificatoare, care da nastere unei aure de puritate si nevinovatie. Discreta nuanta Pale Dogwood, este un roz subtil a carui atingere moale infuzeaza o stralucire sanatoasa.

pale-dogwood


Vrei sa stii mai multe despre culoarea anului 2017? Apasa AICI!


PANTONE 15-0343 Greenery

Aducand o un aer proaspat, Greenery a fost declarata culoarea anului 2017 si este o nuanta galben – verde care vorbeste despre nevoia noastra de a explora, experimenta si reinventa. Reprezentativ ca inverzire a frunzisului, atributele fertile ale acestei culori, semnalizeaza faptul ca trebuie sa luam o gura de aer adanca, oxigenata si revigoranta.

greenery

PANTONE 17-2034 Pink Yarrow

Tropicala si festiva, Pink Yarrow este o nuanta capricioasa, neignoranta care ispiteste si chinuie. Indrazneata, atragand atentia si furtunoasa, aceasta culoare plina de viata este captivanta si stimuleaza culorile care ridica spiritele si face ca adrenalina sa mearga.

pink-yarrow

PANTONE 18-0107 Kale

Evocatoare a exteriorului si a unui stil de viata sanatos, Kale este un alta nuanta verde care se bazeaza pe nuanta frunzelor si care evoca dorinta noastra de a se conecta la natura, similar cu Greenery. Si, la fel cum vedem in natura, aceasta nuanta verde naturala luxurianta si fertila, ofera fundalul perfect complementar tonurilor mai vibrante din paleta de culori a primaverii 2017.

kale

PANTONE 14-1315 Hazelnut

Aceasta este o culoare neutra pentru primavara si ne aminteste de naturaletea pamanteasca. Nepretentioasa si cu o caldura inerenta, Hazelnut este o nuanta de tranzitie care conecteaza anotimpurile fara efort.

hazelnut

Info&Foto: pantone.com

Comments are off this post!