Tendinte culori toamna 2015

Tendinte&Stil

Tendinte culori toamna 2015

33

Tendintele sezonului culori toamna 2015 sunt caracterizate de nuante neutre pamantii si declaratii indraznete de culori, care reflecta speranta, distractie, fantezie si tot ce inseamna natural. Culorile sezonului toamna 2015, evoca dragostea pentru natura si aprecierea atemporala pentru caldura si securitate, transmise prin culori intr-un mod natural.
In aceasta toamna, designerii au adus un omagiu culturii americane, de la seducatorii ani ’20 la hipismul boem si modernismul anilor ’60 si ’70, mergand impreuna si exprimandu-si afectiunea pentru culori si stil, usor de purtat atat de femei cat si de barbati.
O nota aparte a tendintelor culorilor acestui sezon, este data de faptul ca paleta cromatica nu se concentreaza pe a face diferenta intre culori, ci dimpotriva! Designerii cauta sa ajusteze stilurile si tesaturile, pentru a defini interpretarile feminine si masculine ale nuantelor si combinatiilor de culori.

1 Desert Sage

Astfel, culorile neutre, continua sa evolueze cu Desert Sage, o culoare verzuie-gri, rece, linistitoare, care serveste ca nuanta ideala pentru sezonul toamna 2015. Atemporala si discreta, dar suficient de puternica, aceasta culoare, exprima sentimentul culorilor inspirate in mod natural, care ne amintesc de lucruri reale si nu inventate.

2 Stormy Weather

Stormy Weather ne aminteste de o zi gri, acoperita de nori si este o nuanta rece, care inspira incredere si mai presus de toate, constanta. Implicand luxul si calitatea, aceasta nuanta albastra-gri este puternica, protectiva si de durata.

3 Oak Buff

Asa cum soarele apare dupa o vreme furtunoasa aducandu-ne speranta, asa apare si culoarea Oak Buff, o nuanta moale, reconfortanta si calduroasa, oferindu-ne sentimente bune. Aceasta nuanta de galben aur actioneza pentru a ne hrani si a ne oferi confort. Combina primele trei nuante, pentru un “look” inspirat din flora si fauna toamnei!

4 Dried Her

Trecand de bariererele gandirii strict pentru safari sau militar, verdele de masline Dried Herb, este incadrat in sezonul toamna toamna 2015 culori, la rangul de sofisticat si elegant. In stransa legatura cu natura, Dried Herb este o nuanta organica, amintindu-ne de miresmele pamantesti ale naturii.

5 Marsala

Culoarea vinului rosu-brun Marsala, aduce finete si savoare paletei cromatice, facand un frumos contrast cu celelalte nuante. Bogat si robust, Marsala, include caldura si bogatia unei mese cu gust, in timp ce radacinile sale de impamantare rosu-brun, indica un pamantesc sofisticat si natural.

6 Biscay Ba

Biscay Bay stropeste contra nuantelor calde, cu tenta sa rece, combinand calitatile unui albastru senin cu aspectele invioratoare de verde. Aceasta culoare rece si increzatoare, ne inspira gandurile prin intermediul apelor tropicale si calmante, ducandu-ne intr-un loc primitor si placut.

7 Orange Cadmium

Semn, simbol, al anilor ’60, ’70, Orange Cadmium evoca un sentiment de optimism, distractie si fantezie. Jucaus si sofisticat in acelasi timp, Orange Cadmium este o nuanta calda, primitoare, subtil dramatica si destul de izbitoare pentru a-si juca propriul rol si sa actioneze ca un contrast indraznet.

8 Cashmere Rose

O joaca a anilor ’60 amestecata cu putin contemporan, face din delicata culoare roz – Cashmere Rose, sa ne aminteasca faptul ca face exact ce promite. Cultivata in bogatia sa, Cashmere Rose afiseaza o nuanta roz delicata, convingatoare si compusa. Atat barbatii cat si femeile, pot combina si folosi nuantele de Orange Cadmiu, Cashmere Rose cu Desert Sage, pentru a avea o combinatie indrazneata luminoasa, avand surse de inspiratie in culori pamantesti.

9 Reflecting Pond

Reflecting Pond este ganditor, contemplativ si compus, iar prin albastrul sau racoritor, adauga intrigi si dimensiuni in aceasta paleta coloristica a acestui sezon. Reflecting Pond transmite un mesaj de credibilitate si este o nuanta care ne vorbeste de nevoia de stabilitate si securitate.

10 Amethyst Orchid

Indicativ al afectiunii noastre pentru culori, Amethyst Orchid este bijuteria coroanei de culori toamna 2015! Intriganta, vibranta si cu note senzuale, aceasta nuanta enigmatica, este una extraordinara, unica, indrazneata, creativa si interesanta.

info: pantone

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *