Tendinte culori toamna-iarna 2016-2017

Tendinte&Stil

Tendinte culori toamna-iarna 2016-2017

51

Sezonul toamna-iarna 2016-2017 ne aduce la capitolul culori in vestimentatie, o paleta deosebita, nuante absolut incantatoare, profunde si clare. In aceasta toamna, vestimentatia – prin intermediul culorilor este cat se poate de democratica si asta datorita faptului ca nu exista nicio diferenta de gen, clasificari pe varste sau status.

Riverside

Este o nuanta de albastru inchis, stinsa usor, foarte intensa si profunda si care poate fi vazuta in scufundarile celor mai adanci ape. A fost promovata pentru acest sezon de nume ca Sonia Rykiel, Trussardi, Zac Posen, Lacoste, Michael Kors. (Pantone 17-4028)

riverside

Airy Blue

Continuam cu albastrul in tendintele culori toamna-iarna 2016-2017, o nuanta ca o gura de aer proaspat, asociata cu amintirile verii calde si a valurilor marii. Combina aceasta culoare cu Warm taupe sau Sharkskin, iar tonurile sale bogate vor reflecta cerul albastru, sublinia simplitatea si siluetele. (Pantone 14-4122)

airy-blue

Sharkskin

Aceasta culoare este perfecta pentru sezonul toamna-iarna, prin reflectiile sale ale cerului noros, al valurilor, subliniind concizie si nu extravaganta. Aceasta nuanta rece de gri este ideala pentru un look clasic si a fost promovata de Michael Kors, Stella McCartney, Zac Posen, Marissa Webb. (Pantone 17-3914)

sharkskin

Aurora Red

Acest rosu clasic iese foarte bine in evidenta in momentul in care este fundal pentru alte nuante, una din cele mai inspirate tendinte in materie de culori pentru sezonul toamna-iarna 2016-2017. Este considerata o culoare perfecta, nefiind necesara combinarea cu alte culori, dar, daca o vreti putin ‘diluata’, nu veti da gres cu nuantele sharkskin sau lush meadow. (Pantone 18-1550)

aurora-red

Warm Taupe

O culoare calda care ne aminteste de mult iubitul gust de cafea cu lapte si care se potriveste oricarei nuante de piele, multi designeri incluzand aceasta culoare in colectiile sezonului toamna-iarna 2016-2017: Valentino, Max Mara, Ralph Lauren, Karen Walker. (Pantone 16-1318)

warm-taupe

Dusty Cedar

este culoarea sezonului toamna-iarna 2016-2017 care a condus pe podium quartz pink – cea mai la moda culoare din 2016. Dusty Cedar ne aminteste de culoarea anului trecut – Marsala, dar este mult mai luminoasa si calda si se regaseste in prezentarile sezonului toamna-iarna 2016-2017 in vestimentatiile unor designeri ca Etro, Paul Smith, Fausto Puglisi, Miu Miu. Se combina perfect cu airy blue. (Pantone 18-1630)

dusty-cedar

Lush Meadow

este o nuanta de verde foarte suculenta, care ne duce cu gandul catre un camp pufos din luna mai. Este o culoare si unica si universala in acelasi timp, si o poti purta atat singura, cat si combinata cu alte nuante vibrante. Lush Meadow s-a regasit in prezentarile unor nume ca Barbara Bui, Roland Mouret, Marni, Gucci. (Pantone 18-5845)

lush-meadow

Spicy Mustard

Toamna ne aduce nuante de auriu si verde, iar din umbra vine nuanta de mustar, care, combinata cu cele doua, ne da aspectul frunzelor cazute, o culoare exotica avandu-si locul bine meritat in tendintele sezonului toamna-iarna 2016-2017. Spicy Mustard este o nuanta care face parte din gama naturala, dand caldura si claritate, si merge perfecta combinata cu alte nuante suculente. (Pantone 14-0952)

spicy-mustard

Potter’s Clay

Este o nuanta minunata, o culoare a frunzelor de toamna si a scoartei de copac. Potter’s Clay arata bine pe texturi, cum ar fi pielea si este una dintre culorile favorite ale sezonului toamna-iarna 2016-2017 . (Pantone 18-1340)

potter's-clay

Bodacious

Aceasta nuanta in niciun caz nu este specifica sezonului toamna-iarna, dar Bodacious este caracterizata de cristale, campuri de lavanda. Indiferent ca porti o haina, o fust, rochie sau palarie avand aceasta culoare, vei arata ca o adevarat regina, iesita sa infrumuseteze lumea. (Pantone 17-3240)

bodacious

Info&foto: www.pantone.com

Comments are off this post!