Video

HomeVideoTendinte femei in colectia Burberry primavara-vara 2016
Tendinte femei in colectia Burberry primavara-vara 2016

Tendinte femei in colectia Burberry primavara-vara 2016

Haine clasice si piese functionale amestecate cu elemente regalia, elemente de dantela si rochii de satin lungi pana in podea cu jachete de motor din piele. Rucsacul este croit in stil regimental si The Belt Bag este patratoasa in forma alungita. Pelerinele si matasurile waterproof sunt practice si protective.

Trenciul de dantela. O adaptare artizanala fina a trenciului Burberry, avand o croiala traditionala cu plasa tehnica si dantela macrame complicata.

Trenciul usor. Un design original relaxat, realizat din lana de matase super fina rezistent la intemperii.

trenci-dantela-burberry ternci-usor-burberry

Haina de blana din satin. O forma clasica, introdusa in matase de satin dublu fatetata avand o croiala soft.

Jacheta de motor. Este o piesa clasica de piele de miel cu detalii metalice, influentate de stilurile automobilelor din secolul XX.

jacheta-motor-burberry

The Pea Coat. O silueta atemporala intr-un casmir moale dublu fatetat, functional si usor, avand influente marine din design-urile regasite des in arhiva Burberry.

Pe parcursul prezentarii colectiei Burberry primavara-vara 2016, cantareata britanica Alison Moyet a interpretat 4 melodii ‘All Cried Out’, ‘When I Was Your Girl’, ‘Whispering Your Name’ si ‘Only You’.

Info&foto: burberry.com

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»