Tendinte hairstyle 2021. Cum ne aranjam in sezonul calduros?

Daca e sa caracterizam principalele tendinte hairstyle 2021 de pe podiumurile de prezentare, putem spune ca sunt usoare, exista multa miscare si libertate a parului, cu suvite si bucle naturale.

Daca e sa caracterizam principalele tendinte hairstyle 2021 de pe podiumurile de prezentare, putem spune ca sunt usoare, exista multa miscare si libertate a parului, cu suvite si bucle naturale. Chiar si aspectul umed are o anumita tendinta de par nefacut, in detrimentul elegantei si a dramei pe care o exprimau in sezoanele anterioare. Parul lung a fost omniprezent, dar au fost vazute si modele tunse bob, pixie, breton.
Culorile parului 2021 includ nuantele naturale, la care se adauga par decolorat si culori neobisnuite, alaturi de nuante care pot fi facute foarte usor acasa.

Par despartit pe mijloc

De departe parul despartit pe mijloc a fost cea mai intalnita tendinta hairstyle 2021, creand un chip alungit cu parul simetric si cu siguranta multe nu vor renunta la ea. Au fost vazute modele cu parul despartit pe mijloc intr-un mod clasic, dar si putin curbat pentru atenuarea aspectului, au fost vazute variante cu volum putin ciudate inspirate din anii `70.

De departe parul despartit pe mijloc a fost cea mai intalnita tendinta hairstyle 2021, creand un chip alungit cu parul simetric
Louis Vuitton

Par despartit intr-o parte

Au fost vazute multe astfel de aranjari a parului, dar doar cateva au iesit in evidenta dintre cele mai importante tendinte hairstyle 2021. Au fost vazute moduri de aranjat al parului in lateral dar aproape de mijloc – avand carari adanci; s-au remarcat combinatiile de cozi de cal mici, dar si LOOK-uri avand cararile laterale bine definite si netede.

Au fost vazute multe astfel de aranjari a parului, dar doar cateva au iesit in evidenta dintre cele mai importante tendinte hairstyle 2021.
Boss

Parul umed

Cu toate ca parul umed este dificil de purtat in viata de zi cu zi, poate fi o optiune de luat in calcul cand ajungi la un party, tocmai de aceea variantele propuse pentru primavara vara se inscriu intre cele mai importante tendinte hairstyle 2021. Au fost vazute astfel de modalitati de aranjare a parului in spectacole elegante avand parul pe mijloc sau in lateral, a fost lasata textura parului vizibila cu aspect umed, au fost vazute astfel de variante cu parul dat pe spate pentru a descoperi chipul.

variantele propuse pentru primavara vara se inscriu intre cele mai importante tendinte hairstyle 2021.
Versace

Bucle naturale

Acesta este unul dintre cel mai bune momente de a celebra buclele naturale – una din cele mai libertine tendinte hairstyle 2021. Au fost vazute bucle naturale care se miscau liber si care se potriveau de minune cu florile de pe anumite piese vestimentare, s-a remarcat parul cret natural care oferea un aspect pufos, dar si bucle naturale lucioase.

Acesta este unul dintre cel mai bune momente de a celebra buclele naturale - una din cele mai libertine tendinte hairstyle 2021.
Chloe

Onduleuri old school

Una dintre cele mai surprinzatoare tendinte hairstyle 2021 sunt cele in care avem parul relativ scurt ondulat, o tendinta a anilor 1920 , un mod de aranjat al parului destul de dificil de facut pentru viata de zi cu zi. Au fost vazute variante moderne usor excentrice in care s-au adaugat stifturi care au adus un plus de textura, au fost vazute variante voluminoase ale acestui LOOK retro, parul umed si ondulat a fost adus in spate.

Una dintre cele mai surprinzatoare tendinte hairstyle 2021 sunt cele in care avem parul relativ scurt ondulat, o tendinta a anilor 1920 , un mod de aranjat al parului destul de dificil de facut pentru viata de zi cu zi.
Valentino

Par usor ciufulit

Chiar daca parul tau nu este cret in mod natural, a-l pastra usor ondulat este la fel de bine, una dintre cele mai usoare tendinte hairstayle 2021. Au fost vazute variante de aranjat a parului in mod natural – fiind despartit intr-o parte, au fost vazute variante jucause care ofereau miscare la fel ca vestimentatiile.

Chiar daca parul tau nu este cret in mod natural, a-l pastra usor ondulat este la fel de bine, una dintre cele mai usoare tendinte hairstayle 2021.
Anna Sui

Cocuri, impletituri

Cocurile si impletiturile intra intre cele mai importante tendinte hairstyle 2021 sub forma romantica, moale, curata. Au fost vazute moduri de aranjare a parului foarte confortabile – un mod de aranjare a parului perfect pentru zilele toride, au fost vazute cocuri joase avand cateva fire libere ce incadrau fata, dar au atras atentia si cateva influente retro.

Cocurile si impletiturile intra intre cele mai importante tendinte hairstyle 2021 sub forma romantica, moale, curata.
Fendi

Bretoane dramatice

Una dintre cele mai prezente tendinte hairstyle 2021 pe podimuri au fost bretoanele, care au continuat din sezoanele anterioare, doar ca intr-un stil mai dramatic. Au fost vazute multe bretoane tunse scurt, altele erau elegante si drepte avand in functie de model – un aspect asimetric sau colturos, au fost vazute variante ale unui astfel de breton avand parul lung.

Dolce&Gabbana

Tunsori bob curate

Tunsorile bob pentru sezonul calduros 2021 sunt curate, cu accente clasice, fiind vazute variante elegante avand parul intr-o parte si in spatele urechilor. S-au remarcat texturi ondulate ale parului in contrast cu astfel de tunsori avand cararea pe mijloc, au fost vazute volume unghiulare, sculpturale, accente futuriste.

Chanel

Tunsori pixie

Scurte, flirtante, ondulate, tunsorile pixie ofera multa distractie si farmec atunci cand o adopti ca mod de aranjare a parului; important este sa iti stea bine! Au fost vazute astfel de tunsori variabile ca lungime, aspect de franjuri foarte “deranjati” sau un mix intre o astfel de tunsoare propriu zisa si influente ale anilor 1920.

Prada