Tendinte imbracaminte femei in colectia Dior primavara-vara 2016

Video

Tendinte imbracaminte femei in colectia Dior primavara-vara 2016

37

In cadrul Saptamanei Modei de la Paris, directorul artistic al Casei de Moda Dior – Raf Simons a prezentat Colectia Dior primava-vara 2016 intitulata Horizon, o linie curata si clara a frumusetii, o cautare in trecut pentru viitor.

“Am vrut ca aceasta colectie sa aiba ceva pur in ea. Am simplificat si concentrat pe o linie care exprima ideea de feminitate, fragilitate si sensibilitate, fara a sacrifica puterea si impactul; pare a fi o colectie simpla in modul cum arata colectia, dar este extrem de complexa in termeni tehnici”

a declarat Raf Simons.

Colectia ‘Horizon‘ Dior primava-vara 2016 este in acelasi timp senzuala si disciplinata, feminina si masculina, clasica si contemporana, si toate vin impreuna pentru a forma un nou si soft ideal de futurism al colectiei. Fragmente din trecut se se ciocnesc cu lumea din prezent, stiluri si tehnici istorice, aplicate articolelor de imbracaminte unisex.

“pentru aceasta colectie am vrut un look mai dur si mai natural decat gradina. In acelasi timp, la fel ca si in natura, am vrut sa gasesc un nou tip de precizie, puritate si usurinta. Un fragment din ce va veni”

a continuat Simons.

info: dior.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *