Video

HomeVideoTendinte imbracaminte femei primavara-vara 2016 Trussardi
Tendinte imbracaminte femei primavara-vara 2016 Trussardi

Tendinte imbracaminte femei primavara-vara 2016 Trussardi

Colectia Trussardi primavara-vara 2016 a fost prezentata  la Milano si a avut ca sursa de inspiratie prezentarile de moda de la sfarsitul anilor `80 si inceputul anilor `90.

„Modernitatea si faptul ca erau aerisite, continua sa ma fascineze”

a declarat Gaia Trussardi – Directorul de Creatie al brandului.

Totul se amesteca si este purtat in franjuri. Costumele curg. Veste cu franjuri. Blazere usoare ca niste tricouri. Jachete safari si paltoane duster construite ca niste topuri. Caftane fluide. Piele extra light. Impactul final este o luminozitate ultra sic.

Trussardi-primavara-vara-2016-002 Trussardi-primavara-vara-2016-003

Gentile sunt „cacciatore” – genti de vanatoare din piele si tesuturi moi sau cutii rigide din piele vacchetta ori din piele din sarpe cu motive tribale. Incaltamintea include sandale, cizme de lupta, si o noua versiune a pantofului masculin Derby din piele sau plasa din piele tesuta.

„Intentia mea este sa portretizez estetic calatoria si necesitatile, in special in ceea ce le priveste pe femei. Am ales luminozitatea ca tema comuna: cred ca este una dintre cele mai bune si mai profunde calitati ale stilului contemporan”

a mai adaugat directorul de creatie vis-a-vis de colectia Trussardi primavara-vara 2016.

Info&Foto: trussardi.com

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»