Tendinte makeup 2021. Ce ne ofera sezonul primavara-vara?

Cele mai importante tendinte makeup 2021 sunt strans legate de pandemie, multe dintre femei reducandu-si propriul machiaj la a arata decent ...

Cele mai importante tendinte makeup 2021 sunt strans legate de pandemie, multe dintre femei reducandu-si propriul machiaj la a arata decent in conversatiile video online sau dimpotriva, au mers la polul opus, experimentand machiaje noi pentru o noua situatie. Au fost vazute machiaje care combinau ambele abordari, cu un LOOK minimalist completat de o abordare dramatica a ochilor sau un ruj de o culoare mai putin obisnuita. Indiferent ce stil abordezi, important este sa rezonezi cu el si cu abordarea vizavi de frumusete in timpul pandemiei.


“No makeup” makeup

Una dintre cele mai intalnite tendinte makeup 2021 poate fi abordata in mai multe moduri si cea mai simpla este sa sari cam peste tot ce inseamna machiaj traditional si doar sa folosesti corectorul acolo unde este necesar; pielea sa fie vizibila! O alta abordare este aceea de a folosi tehnici de aplicare a bazei de machiaj cat mai subtile, iar daca vrei putin mai mult, poti incerca pistrui falsi cu ajutorul unui ruj lichid mat ce va da un LOOK natural.

Una dintre cele mai intalnite tendinte makeup 2021 poate fi abordata in mai multe moduri si cea mai simpla este sa sari cam peste tot ce inseamna machiaj traditional si doar sa folosesti corectorul acolo unde este necesar; pielea sa fie vizibila!
Sportmax

Piele proaspata

Acest aspect al pielii proaspete si naturale ramane printre cele mai importante tendinte makeup 2021, asa ca investeste in crema hidratanta si lasa deoparte deocamdata fondul de ten mat! Au fost vazute mixuri in care se completau perfect pielea proaspata si parul umed, s-a mimat chiar LOOK-ul in care parea ca modelul este transpirat datorita caldurii verii.

Acest aspect al pielii proaspete si naturale ramane printre cele mai importante tendinte makeup 2021,
Versace

Roz de primavara

Un alt aspect proaspat pe podiumul celor mai importante tendinte makeup 2021 este cel care exprima o tendinta subtila dar prezenta, usor si rapid de realizat. Au fost vazute astfel de variante de machiaj tinere si puerile, fardul de obraz a fost aplicat difuz creand senzatia de imbujorat de la vant, dar au fost vazute si variante mai calde prin folosirea nuantei de piersica.

Un alt aspect proaspat pe podiumul celor mai importante tendinte makeup 2021 este cel care exprima o tendinta subtila dar prezenta, usor si rapid de realizat.
Ports 1961

Smokey eyes

Aceasta este una din acele tendinte makeup 2021 care nu pot lipsi din niciun sezon, aerul seducator pe care il ofera fiind poate in contrast cu majoritatea tendintelor, toate indreptate spre moderatie. Au fost vazute variante de smokey eye in care fumuriul era concetrat pe linia superioara a pleoapei in timp ce linia inferioara avea o linie subtila sau deloc, au fost vazuti si ochi “incarcati” pastrand nota traditionala; s-a creat un efect de ochi mari prin faptul ca linia apei era abia “atinsa”.

Ports-1961
Chanel

Buze rosii

Buzele rosii sau rujul rosu sunt atemporale fiind omniprezente in prezentari, astfel ca nu puteau lipsi din cele mai importante tendinte makeup 2021. Au fost vazute multe buze rosii mate dar cu un aspect luxuriant, in anumite machiaje a dominat doar rujul rosu, tenul ramanand simplu si avand sprancenele periate sau daca iti doresti un aspect glam atemporal, poti merge pe varianta ruj rosu – liner negru la ochi.

Buzele rosii sau rujul rosu sunt atemporale fiind omniprezente in prezentari, astfel ca nu puteau lipsi din cele mai importante tendinte makeup 2021.
Dolce&Gabbana

Liner gros si negru

Una dintre cele mai dramatice si cu impact tendinte machiaj 2021 este liner-ul negru si gros, vazut in multe prezentari; este un stil de machiaj usor de realizat, ofera un stil dramatic si ofera putina (sau mai multa) agresivitate. Au fost vazute variante de machiaj in care ochii erau inconjurati de negru si in exterior alungit pentru a oferi senzatia de ochi de pisica, au fost vazute variante cu linii mai groase si mai intinse.

Dior

Albastru

Albastrul continua sa ramana pe podiumul cel mai importante tendinte machiaj 2021, regasindu-se atat in prezentari cat si in numeroase lookbook-uri. Au fost vazute nuante luminoase de albastru “asezate” dramatic pe pliu, s-au simtit ceva influente ale anilor `80 in nuante de bijuterie asociat cu buze roz-violet.

Tomo Koizumi

Sprancene decolorate

Una din revenirile pe podiumul celor mai importante tendinte makeup 2021 sunt sprancenele decolorate, mult mai proeminente in acest sezon. Au fost vazute sprancene decolorate care ieseau foarte bine in evidenta datorita folosirii creionului de ochi negru si foarte gros, restul, mergand spre zona de excentritate.

Una din revenirile pe podiumul celor mai importante tendinte makeup 2021 sunt sprancenele decolorate
Rokh

Buze gradiente neobisnuit

Au fost vazute buze murdare, in gradient, cu umbre, aratand ca te poti abate de la buzele traditionale, indiferent ce machiaje vei adopta pentru primavara vara 2021. Au fost vazute buze roz foarte murdare, buze murdare avand culoarea concentrata in mijloc si linia incetosata cu corectorul, dar si buzele ombre pentru a avea un efect de volum.

Acne Studios

Ochi colorati

Aceasta perioada este poate cea mai potrivita pentru a experimenta, ochii colorati fiind cea mai buna optiune in aceasta privinta. Au fost vazute optiuni de rosu pe linia superioara a genelor cu maro pe linia inferioara, optiuni colorate cat eye, fard de pleoape dual pe pleoape, dar si optiuni de neon.

Blumarine