Tendinte mobilier interior 2020-Prints Charming

Prints Charming evidentiaza modul in care cresterea interesului din ce in ce mai mare pentru tatuarea ca forma de arta a crescut.

Prints Charming este in centrul atentiei pentru 2020, cand vorbim de culorile si tendintele de design pentru mobilierul 2020; este dezvaluita o dihotomie fascinanta, o noua era, care aduce abordari atat romantice cat si nostalgice. Fascinatia tatuajului ca forma de arta este prezentata in Prints Charming, o poveste indrazneata si nerecunoscatoare, unde se intalnesc ziua moderna cu PANTONEVIEW home + interiors 2020. Creativa si increzatoare, o paleta de culori senzuala si distractiva cu magnetismul animalului pur.

Amintind de colajele istorice, Prints Charming evidentiaza modul in care cresterea interesului din ce in ce mai mare pentru tatuarea ca forma de arta a crescut pana in momentul in care modelarea in textilele interioare poate oferi inspiratie pentru arta corporala – si invers. Aratand ca inspiratia poate veni din locuri destul de neasteptate, paleta de culori din Prints Charming, face referire la un sentiment de istorie si traditie, introducand in acelasi timp, o combinare jucausa a temelor traditionale si a uzantelor moderne.

Modele repetabile de tatuaj arata la fel de bine in ceea ce priveste produsele de moda dar si pentru acasa, uneori in culori vizibile si, uneori, in moduri minimaliste. Vedem ca Popcorn Yellow este asociat cu o pereche de rosii florale, in timp ce Bright Cobalt si coloratul Umber sunt calmate de verdele calm Green Bay. Cea de-a doua parte a paletei, invita la utilizarea unei declaratii de tip negru si alb, care sa introduca un contemporan Jet Black si un istoric semnificativ – White Antique.

Info&Foto: pantone.com