Formele Abordate, Oversize, Ochii de Pisica, Total transparenti – Sunt Doar Cateva din Tendintele Ochelarilor de Soare Iarna 2014 – 2015

Tendinte&Stil

Formele Abordate, Oversize, Ochii de Pisica, Total transparenti – Sunt Doar Cateva din Tendintele Ochelarilor de Soare Iarna 2014 – 2015

37

Sezonul rece alaturi de cel calduros, impune de multe ori accesorizarea noastra cu ochelarii de soare! Pe langa protejarea ochilor, ochelarii de soare ne completeaza vestimentatia, de multe ori fiind exact ceea ce ne trebuia si ne lipsea pentru a fi complete, o “cireasa de pe tort”. Nu e nimic gresit in a purta ochelari de soare in sezonul rece, atat timp cat suntem asortate si nu cadem in ridicol prin combinatiile facute.
Designerii vin in completarea celor mentionate, prin tendintele sugerate atat in domeniul hainelor, cat si a accesoriilor, respectiv ochelarilor de soare. Daca dorim sa tinem cont sau nu de aceste tendinte, ramane la latitudinea fiecaruia, iar o informare prealabila este intotdeauna binevenita.
Tendintele ochelarilor de soare iarna 2014 – 2015 sunt caracterizate in primul rand prin formele abordate: patratoase, triunghiulare, ovale si rotunjite. Au fost folosite diverse combinatii de umbre si efecte pentru un aspect care sa fie remarcat si s-au detasat designeri ca Roberto Cavalli prin abordarea formelor mari si rotunjite, Valentino prin folosirea umbrelor completate de aspectul sic al designului, Kenzo prin intermediul formelor sportive si elegante.
Ochelarii oversize fac parte de asemenea din tendintele ochelarilor de soare iarna 2014 – 2015, nume ca 3.1 Phillip Lim sau Christian Dior promovand acesti ochelari, care completeaza tinutele vibrante, clasice si elegante, pastrand in acelasi timp un sic monden contemporan.
Indiferent de sezon, ochii de pisica raman in trend fie ca vorbim de machiaj sau tendinte ochelari soare. In sezonul iarna 2014 – 2015, ochelarii de soare ochi de pisica sunt promovati in forma eleganta de Rochas, sau avand un aer misterios a la Versace. Oricare varianta ar fi aleasa, acest tip de ochelari se pot gasi in diverse forme, nuante, design elegant, pentru orice tip de ten si forma a fetei.
Formele masive de plastic fac parte din tenditele iarna 2014 – 2015 ochelari de soare, nume creative precum Kenzo si Karen Walker aducand in prim plan variante sic, detaliile folosite completand perfect o tinuta combo. Fie ca doresti aspectul femeii fatale, sau a unei doamne misterioase sau dure, aceasta tendinta a ochelarilor de soare vine in intampinarea dorintelor tale.
Sezonul iarna 2014 – 2015 in ceea ce priveste ochelarii de soare, este conturat de nuantele inchise si aspectele de umbra, multiplele forme, culori si marimi, venind pentru a completa orice tinuta si orice stil. S-au remarcat nume ca Vera Wang, Christian Dior pentru ochelarii de nuanta inchise, Valentino si Cavalli pentru umbrele folosite in realizarea acestor accesorii.
Cat mai creativ, atat mai bine! Aceasta se pare ca a fost indeajuns pentru nume ca Moschino, Dsuared2, Karen Walker, care au adus solutii din cele mai inventive, jucandu-se cu textura si cu formele pentru un aspect unic si care sa fie retinut.
Ochelarii total transparenti fac parte si ei din tendintele ochelarilor de soare iarna 2014 – 2015. Se pune accentul pe eleganta, personalitate, Marni si Rodarte oferindu-ne o alternativa deosebita in cazul in care ne orientam spre o tinuta office, boho sau combo.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *