Tendinte palarii 2020 primavara vara

Cele mai importante tendinte palarii 2020 sunt aici pentru a ne proteja de razele solare, fiecare tip de palarie dezvaluindu-ne un tip diferit de modista. Au fost vazute palarii cu cozoroace mari, palarii tip galeata, de pescari, palarii inspirate din moda masculina: palarii tip Panama, newsboy, de tip militar. Sezonul primavara vara 2020 ne-a adus de asemenea palarii atemporale, boho chic, caciulite, palarii de paie, influente vintage prin intermediul closului.

Palarii tip bucket soft

Acest tip de palarie a fost vazut in multe din prezentari, fiind caracterizate de tesaturile usoare folosite si de aspectul modern, de aceea, a fi inclusa in cele mai importante tendinte palarii 2020 nu este nicio surpriza. Au fost vazute palarii tip bucket confectionate din acelasi material cu tinutele – organza viu colorata, tweed floral; s-au remarcat printuri florale de jungla, la fel ca palariile din croset.

Acest tip de palarie a fost vazut in multe din prezentari, fiind caracterizate de tesaturile usoare folosite si de aspectul modern, de aceea, a fi inclusa in cele mai importante tendinte palarii 2020 nu este nicio surpriza.
Kate Spade
Palarii de pescar

Dintre cele mai utilitare tendinte palarii 2020, cele de pescar se remarca de departe, protejand fata si gatul atat de ploaie, cat si de razele solare. Au fost vazute astfel de palarii cu boruri foarte largi dar si marimi moderate, materialele folosite erau acelasi ca cele din colectii, au fost vazute butoane care ofera usurinta in prinderea marginilor, s-au remarcat palariile din piele moale cu design drapat.

Lanvin
Palarii old school

Una din cele mai importante tendinte palarii 2020 sunt cele old school, cu influente masculine dar facute sa fie purtate unisex, fie ca vorbim de cele tip Panama, bowler, sa. Au fost vazute variante de palarii Panama cu varful rotunjit ca a unei palarii bowler, au fost vazute variante albe si negre de palarii tip bowler, palarii Panama din paie, nuante luminoase de roz si galben, boruri largi inspirate de epoca.

Emporio Armani
Palarii din paie

Fiecare palarie din paie se incadreaza in categoria celor mai importante tendinte palarii 2020, avand in vedere aceasta aplecare a caselor de moda catre natural. Au fost vazute palarii de paie din culori albastru inchis si bej, in forme stricte, au fost vazute efecte de franjuri in modul de aranjare a borurilor; s-au remarcat palarii de paie foarte colorate si foarte largi, designuri excentrice.

Fiecare palarie din paie se incadreaza in categoria celor mai importante tendinte palarii 2020,
Dior
Palarii tip galeata actualizate

O tendinta palarii 2020 oarecum bizara dar acceptata de moda, este formata din palariile tip galeata. Au fost vazute forme conice, variante de paie, a fost folosit plastic in culori tipatoare, s-au folosit franjurii.

Nina Ricci
Palarii clos

Pentru nostalgice sau iubitoarele modei anilor ’20 si ’30, cele mai importante tendinte palarii 2020 le includ pe cele clos, distractive si jucause, avand design caracterizat de inaltime si multe influente estetice moderne. Au fost vazute variante supradimensionate, s-au folosit straturi de panglici si franjuri, au fost vazute variante de paie, iar albul s-a regasit in diverse modele.

Pentru nostalgice sau iubitoarele modei anilor ’20 si ’30, cele mai importante tendinte palarii 2020 le includ pe cele clos, distractive si jucause,
Anteprima
Vizor extra larg

Un tip de palarie originala care se afla pe podiumul principalelor tendinte palarii 2020, este o combinatie intre sapca de baseball si palariile tip bucket. S-au remarcat astfel de palarii de inspiratie rustica de paie combinata cu o margine si cozoroc aurii, au fost vazute variante din piele – care aveau o nota mai eleganta, margini largi, imprimeuri.

Un tip de palarie originala care se afla pe podiumul principalelor tendinte palarii 2020, este o combinatie intre sapca de baseball si palariile tip bucket.
Prada
Berete si sepci tip newsboy

Influentele masculine pe scena celor mai importante tendinte palarii 2020 si-au facut aparitia prin combinarea anilor 1910 cu 2020, oferind sepcile newsboy intr-o varianta actualizata. Au fost vazute astfel de sepci avand o margine mai putin solida, au fost vazute numele caselor de moda imprimate pe sepci, s-au folosit paiele.

Roland Mouret
Sepci baseball

Au rezistat printre cele mai importante tendinte palarii 2020 – sepcile de baseball, dar nu ca in sezoanele precedente. Acest sezon a fost caracterizat de sepci de baseball casual, indreptat mult spre street style, a fost folosit crosul si pielea.

Au rezistat printre cele mai importante tendinte palarii 2020 - sepcile de baseball, dar nu ca in sezoanele precedente.
Salvatore Ferragamo
Sepci de armata si marina

Una din cele mai surprinzatoare tendinte palarii 2020, au fost cele din armata si marina, poate din cauza ca nu au fost multe teme vestimentare militare, iesind astfel usor in evidenta. Au fost vazute caciuli in stil militar peste parul impletit, design-ul a fost in multe cazuri curat si solid, sepci negre cu bordura indoita pana sus.

Una din cele mai surprinzatoare tendinte palarii 2020, au fost cele din armata si marina, poate din cauza ca nu au fost multe teme vestimentare militare, iesind astfel usor in evidenta.
Michael Kors
Esarfe pentru cap

O tendinta 2020 deosebita, care imbina influentele boho chic ale anilor ’70 cu practicul modern si care trece cu usurinta de la categoria accesorii – la palarii. Au fost vazute variante de esarfe foarte moi confectionate din lana, au fost folosite diverse tehnici de infasurare, anumiti designeri au tinut ca aceste esarfe sa fie mai stranse in crestetul capului si mai lejere la baza.

Celine
Pene

Penele sau mai bine spus garniturile din pene, s-au aflat printre cele mai importante tendinte palarii 2020, iar folosirea acestor infrumusetari, nu a fost altceva decat o continuare normala a tendintelor acestui sezon in moda. Au fost vazute multe palarii stranse pe cap si infrumusetate cu pene delicate, anumite astfel de ornamente au dat impresia de volum; penele negre folosite de anumiti designeri, au oferit o senzatie luxoasa.

Penele sau mai bine spus garniturile din pene, s-au aflat printre cele mai importante tendinte palarii 2020
Maison Margiela