Accesorii

HomeAccesoriiEsti o Persoana Informata? Iti Place Sa Fii in Tendinte cu Moda? Stii care Sunt Principalele Tendinte Palarii Barbatii 2015? Citeste Aici!
Esti o Persoana Informata? Iti Place Sa Fii in Tendinte cu Moda? Stii care Sunt Principalele Tendinte Palarii Barbatii 2015? Citeste Aici!

Esti o Persoana Informata? Iti Place Sa Fii in Tendinte cu Moda? Stii care Sunt Principalele Tendinte Palarii Barbatii 2015? Citeste Aici!

Un accesoriu nu tocmai foarte popular in tinuta de zi cu zi – atat in cazul femeilor cat si al barbatilor – palaria, este de multe ori elementul care incheie o vestimentatie in cel mai elegant mod posibil. Probabil si din aceasta cauza, multora dintre noi ne este greu sa gasim palaria perfecta, sa o asortam sau sa ne depasim granitele unui anumit conservatorism vestimentar.
Se spune ca nu exista barbat caruia sa nu-i stea bine cu o palarie, tu doar trebuie sa o gasesti pe cea care ti se potriveste! Palaria potrivita fiecarui barbat este cea care iti scoate in evidenta punctele forte si iti ascunde slabiciunile, cea care iti da incredere si se potriveste stilului personal!
O palarie inalta va da mereu suplete, inaltime si eleganta, in timp ce o palarie nu foarte inalta va ascunde un chip alungit. Daca nu esti foarte familiarizat cu purtatul palariilor, dar ai gand sa iti achizitionezi, ia in considerare sa alegi una in culoare apropiata parului, cu o calota nu foarte inalta cu borurile medii. Daca vei alege tinand cont de aceste elemente, nu ai cum sa dai gres in alegerea palariei care ti se potriveste.

In cazul in care vei hotari ca e timpul sa iti achizitionezi o palarie, iata care sunt cele mai potrivite alegeri:

1. Fedora da o nota de eleganta tinutelor si in functie d ecum o asezi putand fi purtata in multe combinatii vestimentare. Incaerc-o la costum, iar daca are panglica, este indicat a se purta la sacou si cravata.
2. Gatsby – derivata din sapca baker boy sau newsboy cap, este confectionata din lana si iti da un aspect puternic dar modest. O poti purta putin inclinata pe o parte, combinata cu tinute casual.
3. Palaria Porkpiehat sau Pork Pie hat transmite un aspect urban si merge purtata in combinatie cu tricouri, jeansi, tinute casual.
4. Palaria galeata sau de pescuit (bucket hat/ fish hat) este versatile si poate fi purtata cu un casual actual; o poti purta de asemenea in combinatie cu o canadiana sau o geaca waxed-cotton.
5. Palaria Stingy brim nu iti ascunde chipul datorita borurilor inguste si merge purtata cu aproape orice, de la costum, pana la camasa in combinatie cu pantaloni chinos.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»