Tendinte par 2016. Cum iti aranjezi parul in sezonul primavara vara 2016

Frumusete

Tendinte par 2016. Cum iti aranjezi parul in sezonul primavara vara 2016

29

Primavara 2016 a adus in moda  creatii deosebite, completate prin tot ceea ce inseamna spectacol de prezentare, sedinte foto, un rol deosebit revenindu-i modului de aranjare  al parului. Sezonul primavara vara 2016 tendinte aranjare par este caracterizat de multa naturalete, se pot vedea de la codite cu aer tineresc Chanel, pana la onduleuri de zeita marca Versace, multe dintre ele, fiind accesibile de facut la domiciliu.

Coditele

dau un aer tineresc si plin de viata tendintelor primavara 2016 in modul de aranjare al parului. Purtate simplu sau accesorizate cu benzi de par sau agrafe metalice, coditele reprezinta o buna alternativa si sursa de inspiratie pentru acest an..

Coada de cal

Atemporala coada de cal, nu putea sa lipseasca din tendintele acestui sezon in modul de aranjare a parului, doar ca pentru a fi in trend, aceasta trebuie sa fie ridicata aproape pana in crestet. Puteti folosi extensii, pentru un look elegant si sexi.

Parul natural

Parul purtat natural este o tendinta care da tonul sezonului primavara 2016 in modul de aranjare al parului, multe modele vazute pe catwalk, lovind cu natureletea afisata privirile celor din jur. Firescul si farmecul acestui mod de aranjare, face usoara trecerea de pe podium in strada.

Parul ondulat

Naturaletea in modul de aranjare a parului este exprimata in acest sezon si de parul ondulat, vazut de foarte multe ori in spectacolele de prezentare ale designerilor. Este usor de facut si acasa, iti trebuie doar un ondulator si poti muta tendinta de pe podium in strada.

Parul impletit

Parul impletit ramane in tendinte si in acest sezon, el completandu-se foarte bine cu look-ul psihedelic. Aceasta tendinta de aranjare a parului este usor de facut, sunt jucause si le puteti purta atat simple cat si cu mici accesorii.

Cocuri dezordonate

Simple, practice, la indemana oricui, cocurile dezordonate se inscriu cu succes in tendintele sezonului primavara 2016. Este un mod de aranjare al parului pe care il puteti ‘aborda’ chiar incepand de acum!

Accesoriile

Indiferent ca sunt metalice sau din alte materiale, accesoriile din par iti pot oferi feminitatea si originalitatea de care ai nevoie pentru a avea o nota distincta. Le poti purta indiferent cum ai aranjat parul.

Onduleuri anii ’70

Multi designeri au ‘imbratisat’ aceasta reintoarce in anii ’70, atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si modul de aranjare al parului, iar la unele prezentari, s-au vazut onduleuri luxuriante cu ornamente florale.

Vrei sa afli care sunt tendintele in make-up pentru 2016? Intra AICI!

Comments are off this post!