Cum Ne Aranjam Parul pentru A Fi in Tendintele Primavara 2014?

Frumusete

Cum Ne Aranjam Parul pentru A Fi in Tendintele Primavara 2014?

16

Cum ne aranjam parul in aceasta primavara pentru a fi in trend? Iata mai jos principalele tendinte, extrase din cadrul Revistei Famost – editia aprilie 2014 !

Parul drept, intins, stralucitor se inscrie in “must be” – urile primaverii 2014 si se regaseste in prezentarile de la Chloe, Miu Miu, Donna Karan.

Prinderea parului in forma “coada de cal” joasa este la moda in primavara  2014, regasindu-se in show-rile Jasoun Wu, Victoria Beckam. Coada de cal “foarte” joasa – potrivita multor vestimentatii, poate fi accesorizata usor si purtatata pe parcursul intregii zile in diverse ipostaze.

Parul despartit prin carare, indiferent pe ce parte se afla, se inscrie in tendintele primaverii 2014, regasindu-se in show-urile Stella McCartney, Missoni, Jil Sander. Acest mod de aranjare a parului iti poate schimba radical “look”-ul, in functie de partea unde se afla cararea si adaptat vestimentatiei.

Primavara 2014 ne aduce in prim plan parul impletit in forma de coronita, un mixt intre inocenta si rafinament, prezent in multe show-uri fashion 2014 si cu multiple interpretari. Acest mod de aranjare a parului, scoate in evidenta orice tinuta, mai dezinvolta sau mai “oficiala”.

Aspectul umed, uleios al parului s-a regasit in prezentarile de moda 2014. Fie ca pleaca umed de la radacina pana la jumatate, sau doar buclele dinspre varfuri umede sau avem un aspect umed per total, acest trend s-a regasit pe catwalk-ul Gucci, Rag&Bone, 3.1 Phillip Lim.

Parul ondulat, indiferent de lungime sau pe care parte este purtat, s-a regasit in prezentarile Calvin Klein, Diane Von Furstenberg, Christopher Kane. Aspectul sau ondulat trebuie sa fie unul “superficial” si nu perfect, sa para natural, dezordonat, chiar neingrijit.

Aranjatul parului sub forma de bob filat, taiat in franjuri, nuante de platina si negru, au fost intens promovate pe scenele catwalk 2014 de catre Chanel si Marc Jacobs.

Your email address will not be published. Required fields are marked *