Tendinte parfumuri 2017

Tendinte&Stil

Tendinte parfumuri 2017

33

Poate ca nimic nu te poarta mai mult intr-o lume de basm, decat o rochie de seara diafana, invaluita in parfumul potrivit la ora amurgului pe tarmul marii. Cu toate astea, nimic nu ne impiedica sa fim altfel si fara a avea toate aceste ingrediente, iar simtul mirosului face cat o mie de vorbe. De aceea, atat femeile cat si barbatii iubesc parfumurile, adora sa aiba cat mai multe si mai diverse! Si ca peste tot – unde ajunge industria modei aduce cu ea si influentele, nici parfumurile nu puteau sta deoparte! Care sunt influentele parfumurilor pentru sezonul primavara-vara 2017? Aflam in continuare!

Retro tech

Aceasta tendinta vine din amestecul a doua perioade de timp diferite, dar dinamice: anii ’80 si ziua de astazi! Anii ’80 aduc forta cu antrenamente aerobice si par mare, cu o stare de spirit indrazneata si puternica; pe de alta parte, lumea digitala de astazi, are aceeasi putere, dar cu o stare de spirit agresiva. Acest mix inspira parfumurile care sunt puternice, luminoase, energice si distractive; citricele si fructele cu infuzii indraznete iti ofera o zi plina de viata si o stare de bine.

Urbanism la limita

Aceasta este o juxtapunere intre pietrisul specific urban al oraselor mari si caldura rurala, existand un numar mare de oameni care imbratiseaza ambele stiluri de viata. Gradini si cafenele in aer liber, intalniri cu prietenii, excursii de sfarsit de saptamana in afara orasului, aduc inspiratie pentru creatorii de parfumuri. Starea de spirit este una vintage care incalzeste timpul, cu un sentiment delicat pamantesc si romantism. Impotriva frumusetii brute a orasului, se deschide o usa racoritoare cu aer proaspat; ne putem gandi la flori de gradina si o dupa amiaza lenesa.

Pauza si reflectie

Lumea in care traim este foarte interesanta, iar un aport substantial este adus de comunicare, internetul, Facebook-ul, Instagram-ul fiind instrumentele care au creat dependenta in viata noastra de zi cu zi. Dar, cand vrem sa incetinim, avem nevoie de o ambianta calma, linistitoare si care incurajeaza relaxarea, un timp in care luam pauza si reflectam. Mirosurile si alte simturi capata o importanta sporita pentru spatiile si obiectele care ofera un mod subtil si puternic in acelasi timp, pentru a experimenta departe de tehnologie. Avem o stare de spirit naturala, asociata cu un aspect contemporan, futurist, iar design-urile parfumurilor sunt holistice, curate, si naturale, exprimate cu ajutorul fructelor florale si a ierburilor proaspete care creeaza un miros de apa si mare, aer si pamant.

Spirit calator

Multi dintre noi cautam aventuri inedite, culturale, bucurandu-ne de experiente locale, mancare, autentic, moda. Aceste experiente noi de calatorie sunt astazi vizibile pe platformele sociale, secretele vor iesi la suprafata si impreuna cu calatoriile unice vor dezvolta conexiuni peste tot in lume. Toate acestea, vor duce la dezvoltarea unor noi mirosuri si arome de fructe si flori exotice, condimente si ingrediente indigene din intreaga lume. Aceasta este ca o poveste de vara de mare, de la plajele din Cuba la marile calde din Caraibe, pana in tinuturi indepartate, global fiind cuvantul cheie.

Comments are off this post!