Tendinte primavara-vara 2016 in colectia Alexander McQueen

Video

Tendinte primavara-vara 2016 in colectia Alexander McQueen

28

In cadrul Saptamanei Modei de la Paris, Directorul de Creatie Sarah Burton a prezentat Colectia Alexander McQueen primavara-vara 2016 si a reusit sa isi puna amprenta personala prin intermediul celor mai delicate vestimentatii, de cand a ajuns la celebra casa de moda.

Fetele McQueen au avut tenul roz, parul dezordonat lasat sa curga pe spate, iar tendintele victoriene pentru sezonul primavara-vara 2016, si-au facut simtita din plin prezenta atat in vestimentatie, cat si in modul de aranjare. Rochii frumoase, cu volane care curgeau ca o cascada, paleta de nuante roz, modele florale, dantela zdrentuita, bumbac curat, accesorizate cu saboti din lemn pe care sunt pictate flori, atentia extraordinara la detalii, au facut din Colectia Alexander McQueen primavara-vara 2016 una extraordinara:

“Am vrut sa fie credibil, tangibil, moale”

a declarat Sarah Burton in backstage.

Directorul de creatie Alexander McQueen, a explicat ca a avut sursa de inspiratie tesatorii de matase protestanti francezi persecutati religiosi si refugiati in Londra in secolul al XVII-lea.

“Mi-au placut povestile lor cand au venit doar cu seminte si bulbi in buzunare, ei fiind gradinari si au impletit flori franceze in matasurile lor”

a adaugat Burton.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *