Tendinte primavara-vara 2016 in colectia Dolce&Gabbana

Video

Tendinte primavara-vara 2016 in colectia Dolce&Gabbana

19

“Noi nu mai credem in moda care subliniaza o tendinta sau alta. Vrem sa aratam emotie. Doar bucurati-va!”

a declarat Stefano Gabbana la prezentarea colectiei Dolce&Gabbana primavara-vara 2016.

Pentru sezonul primavara-vara 2016, Stefano Gabbana si Domenico Dolce au trecut de la explorarea istoriei siciliene la evocarea gloriilor Italiei prin ochii turistilor straini, care au vizitat tara dupa cel de-al doilea razboi mondial. In timp, turistii au vazut fuste brodate, esarfe printate, sandale, palarii de paie – facute de femeile italiene pentru a se inveseli in vremurile de austeritate.

“Acesta a fost punctul de plecare pentru primele buticuri. Credem ca acesta a reprezentat inceputul modei italiene, iar strainii au vazut si le-au placut. Cateodata, noi, italienii, nu apreciem ce avem aici”

a declarat Gabbana.

Decorul insusi a cuprins postere cu atractiile din Roma, Venetia, Florenta, fotografii cu starurile de cinema italiene, fotografii cu handmade-uri.

Au fost vazute piese vestimentare inspirate din anii ’50, multe culori, imprimeuri cu peisaje traditionale, dungulite, accesorizate cu genti de mana ‘ladylike‘, ochelari de soare supradimensionati, nu a lipsit trandafirul, iar machiajele au fost naturale. Colectia Dolce&Gabbana primavara-vara 2016 a fost una speciala, energica si specific italiana.

Comments are off this post!