Video

HomeVideoTendinte primavara-vara 2016 in colectia Gucci
Tendinte primavara-vara 2016 in colectia Gucci

Tendinte primavara-vara 2016 in colectia Gucci

Se pare ca o noua generatie de designeri italieni isi face simtita prezenta tot mai pregnant in lumea modei, Alessandro Michele nefiind mai prejos in prezentarea Colectiei primavara-vara 2016 Gucci. Colectia a fost una revolutionara si destul de riscanta conform specialistilor, o explozie de culori, paiete, decoratii, influente vintage, printuri; multa stralucire, broderii cu flori pe satin, brocart, sifon, tricouri de lurex.

„Sunt lucruri care au aspect de vintage, dar care de fapt nu exista ca vintage-este o iluzie a acestuia. Nu sunt nostalgic. Moda este delicata”

a declarat Alessandro Michele in backstage.

Conform spuselor designerului, Colectia primavara-vara 2016 Gucci este inspirata din Renastere si anii ’70, iar ceea ce a aratat el in vestimentatiile prezentate, este de inspiratie italiana. Pe langa noul aer estetic adus, s-au vazut accesorii multe si variate, de la palarii, ochelari, genti pana la o gama larga de incaltaminte.

Citeste AICI principalele 9 tendinte vestimentare primavara 2016 pentru femei!


Tendinte Accesorii 2016 AICI!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»