Tendinte primavara-vara 2017-Esther Noriega in colectia Kaizen

Tendinte&Stil

Tendinte primavara-vara 2017-Esther Noriega in colectia Kaizen

58

Tendinte vestimentare femei primavara-vara AICI!


Esther Noriega a descoperit cuvantul japonez kaizen care reprezinta o metodologie unde schimbarea, evolutia cu scopul de a imbunatati este de o esenta vitala. Respectand pe deplin sensul, designerul si-a numit colectia primavara-vara 2017 – Kaizen, prezentata in cadrul MERCEDES-BENZ FASHION WEEK MADRID.

esther-noriega-kaizen-colectia-primavara-vara-2017

Floarea de cires – Sakura, reprezinta frumusetea efemera, inocenta si feminitatea si este latenta in intreaga colectie. O cale marginita de ciresi infloriti inconjoara un bazin de nuferi, petalele cad și pasarile colibri zboara, oferind miscari subtile in scena. Colectia Kaizen – Esther Noriega este o colectie care surprinde o schimbare de directie, o schimbare in mai bine, un nou inceput si o stare de spirit pozitiva. Colectia primavara-vara 2017 Kaizen este inspirata de o femeie informata a carei putere rezida in sensibilitatea ei, o femeie care nu-si ascunde feminitatea, deoarece ii ofera propria siguranta, o femeie care isi gaseste echilibrul interior, intr-o evolutie personala, ciclul vietii este ciclul de moda – Kaizen – Sakura.

vestimentatie-primavara-vara-2017-kaizen tendinte-vestimentare-primavara-vara-2017-kaizen tendinte-primavara-vara-2017-kaizen tendinte-moda-primavara-vara-2017-kaizen

Designerul din Valladolid – Esther Noriega, propune in colectia primavara vara 2017 Kaizen, o atentie sporita pe rolurile feminine imbunatatite. Rochii translucide si tunici in sifon infasurat care imbogateste silueta si lasa urmea cu articolele de imbracaminte in miscare, fuste evazate si fuste din matase Mikado care ofera volum si forma, bluze primavaratice din sifon, tricouri scurte in fata si lungi in spate, pantaloni palazzo, veste lungi fara maneci, rochii scurte si lungi din tul brodat.

moda-primavara-vara-2017-kaizen moda-femei-primavara-vara-2017-kaizen esther-noriega-primavara-vara-2017

Culorile sunt de inspiratie florala si orientala si infrumuseteaza imbracamintea. Astfel, au fost vazute nuante de orhidee – lilliac si violet, flori de cires – roz si alb, o gama larga de verde botanic – padure, frunza, iaz, dar si nuante de aur; tonuri luminoase, printuri florale, dungi si linii, broderii delicate avand motive – ramurisul.

accesorii-primavara-2017-in-colectia-kaizen-esther-noriega tendinte-accesorii-primavara-vara-2017-in-colectia-kaizen-esther-noriega

Colectia primavara-vara 2017 Kaizen a fost accesorizat de sandale cu toc inalt si pietre Swarovski – Lolita Blu, bijuterii maxi Destellos Mediterranean Jewels si genti de mana Makara.

Info: biroul de presa Esther Noriega / Foto: image.net

Comments are off this post!