Tendinte pulovere 2016-2017

Tendinte&Stil

Tendinte pulovere 2016-2017

78

Cu siguranta in sezonul rece 2016-2017 purtam pulovere, iar tendintele actuale ne scot din anonimat si putem exprima bun gust, rafinament si ne putem simti bine in pielea noastra.  Aceasta piesa vestimentara este extrem de versatila si merge purtata cu pantaloni, blugi, fuste clasice … practic, nu ne putem imagina anotimpul rece fara pulover.


Pulovere tricotate au pentru sezonul 2016-2017 ca sursa de inspiratie anii ’70, avand guler moale, culori atragatoare, iar volumul, permite femeilor sa isi ascunda anumite defecte, daca este proportionat asa cum trebuie.

J. Crew

J. Crew

Motive florale. Formele abstracte, dar in mod deosebit motivele florale au demonstrat ca pattern-urile pot fi diferite pentru sezonul 2016-2017, de la ceva simplu la forme mult mai complexe.

Victoria Beckam

Victoria Beckam

Pulovere multistratificate. Combinatia multistratificata ajuta cu succes sa fii la moda cu un pulover tricotat, ca o izolatie termica suplimentara si auto exprimare.

M Patmos

M Patmos

Puloverele supradimensionate isi au locul in sezonul 2016-2017, completate de pantaloni sau fusta. Au atras atentia o mare varietate de printuri si combinatii de culori, cu stil dar si neobisnuite.

Sportmax

Sportmax

Puloverele lungi se regasesc cam in orice sezon rece printre tendinte, in diverse interpretari. Sunt piese vestimentare care au stil, oferind si confort in acelasi timp; anumiti designeri au prezentat modele mai conservatoare, altii au scos in evidenta stralucirea si stilul de fiecare zi.

Trussardi

Trussardi

Puloverele taiate nu se dezmint nici in acest sezon – facand parte din tendintele toamna-iarna 2016-2017, prezentandu-se intr-o maniera stilizata si fiind vazute pe podiumuri si combinatii neobisnuite de fuste cu pulovere.

Versace

Versace

Puloverele cu blana reprezinta o mare tendinta a acestui sezon rece, fiind vazute multe pulovere frumoase, prezentate intr-o maniera conservatoare. Aceste piese vestimentare se potrivesc bine oricui, evidentiind calitatile fiecarei femei si prezentand-o intr-un mod elegant si discret.

pulovere-blana-2016-2017-marni

Marni

Puloverele cu manecile scurte sau fara, arata foarte elegant si original si se pare ca au devenit una din principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2016-2017. Aceste pulovere sunt elegante, luminoase si chiar daca nu te protejeaza complet de frigul de afara, iti ofera un aspect stilizat, sunt versatile, putandu-le purta foarte bine in combinatie cu alte piese vestimentare.

Altuzarra

Altuzarra

Comments are off this post!